|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
Ann Felly
|
 Проблем с отслабване - тежко положение
Здравейте! На 17 години съм, 175см висока и съм 95 кг... Страдам от тиреодит на Хашимото и явно имам проблем с теглото си. Преди време ходих на фитнес, но нямаше никакви резултати. Опитах с диета с която успях да сваля 8кг за около месец и половина, но след това качих около 15. Сега искам да започна комбинирано някакъв хранителен режим заедно с тренировки (фитнес) 4 пъти седмично. Проблема е, че не мога да пия L-Carnitine, защото съм на хормонално лечение (Siofor и L-Tiroksin). Tрябват ми някакви упражнения освен за всичко, и за стягане на гърба, защото забелязах че съм леко изгърбена. А и да не пропусна че не искам да трупам мускулна маса, просто да смъквам и да стягам.
Хора, помогнете ми да заприличам на човек за бала си. Кой каквито идеи и насоки има, нека да сподели, защото вече се отчаях, а времето тече...
|
| Чет Яну 03, 2008 5:24 pm |
 |
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
Мисля, че не е трябвало да спираш фитнеса, резултатите не идват бързо.
Най-добре ще е да отидеш пак във фитнес зала и да се посъветваш със специалист. В някои фитнес центрове има и масажисти, мануални терапевти. Могат да ти направят качествена програма за тренировки. Без диета няма да стане, но като я съчетаеш с правилна програма, сигурно ще успееш.
|
| Чет Яну 03, 2008 6:27 pm |
|
 |
toshko81
Потребител
|
бягане му е майката като искаш да сваляш,сега ако ти е студено на фитнес пътека, а на пролет на въздух на вънка. всеки ден по малко ще увеличаваш.
|
| Чет Яну 03, 2008 7:01 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
тичаи продалжаваи да ходиш на фитнес ако има възможност на сауна яш само качествени храни махни от менюто колобаси. Яш варени зеленчуци скачай на въже .Ще пиеш много вода наистина много това се нарича водна диета
ако се затродняваш да тичаш караи колело което е по добрия варияант .Ще се потиш ще правиш коремни преси
няма да вдигаш много тешко просто да е по барзо темпо и по повече пъти не пести сили . Може да пробваш с аеробика Успех в отслабването надявам се да пишеш тук да видим как варви отслабването ас ще следя темата и ще давам още полезни съвети  >>>>>>>дай скипе да ти говоря по въпроса повече
| Чет Яну 03, 2008 8:54 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Имай прдвид че от самия Л-тироксин ще има загуба на килограми. Така че това би трябвало допълнително да те мотивира. Бих ти препоръчал употребата на Боди Фибро Фуел като заместител на някой от храненията няма да е взаимодеиствие с никой от медикаментите които пиеш. Между другото аз поне 50 пъти с приемал Т3 + Т4 заедно с Л-карнитин, не знам какъв е проблема за комбинирането.
|
| Съб Яну 05, 2008 2:28 am |
|
 |
Ann Felly
|
Проблема е, че освен всичко заради недостига на въпросния хормон L-tirocsine ми се е получил хормонален дисбаланс и ендокринологът ми ми каза че ако почна да пия L-Carnitine ще ми се налага да се бръсна всеки ден
Да добавя че съм на хранителен режим, и то доста вегитариански - никакво месо не ям, яйца също (и двете по собствено желание) и основно ям плодове и зеленчуци. Също така почнах у дома всеки ден 4х30 клякания, коремни преси, разни упражненийца с гирички и тн, а от следващия понеделник тръгвам 3 пъти седмично на фитнес.
|
| Нед Яну 06, 2008 2:38 am |
 |
 |
maria
Модератор
|
Това с ежедневното бръснене ...малко ме  , но не съм лекар и няма да споря със специалист естествено.
Много уважавам разтоварващите дни на плодове, но да се ядат само плодове и зеленчуци не е много правилно.Откъде си набавяш белтъчини, трябва да се ядат и млечни продукти, и месо.По едно яйце на ден няма да ти навреди. Нали се сещаш, че жените са много застрашени от остеопороза.Вече откриват тази болест, наречена много мило"тихият убиец", и при млади момичета, а тя е резултат и от неправилно хранене и малко движение, недостиг на калций всъщност. Не я подозираш, докато не идеш на изследване.Тогава ти казват:мляко, сирене,кашкавал, яйца. По-добре прилагай отсега така нареченото балансирано хранене, за да нямаш после проблеми от подобно естество.
|
| Нед Яну 06, 2008 4:29 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
хм птоблема на жените с килграмите е в пъти по сложен от на мъжете
|
| Нед Яну 06, 2008 12:19 pm |
|
 |
Ann Felly
|
maria месо е препоръчително само пилешко и риба да ям а аз и двете ги ненавиждам... Сирене, кашкавал хапвам от време на време, но и пия много прясно мляко. Не съм останала съвсем без калций... Хахах на мене все нещо не ми достига - или ще са хормони, или ще е калций или и аз незнам вече какво
|
| Нед Яну 06, 2008 2:06 pm |
 |
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Това е интересна информация за мен сега ми отвори "бая" работа. Тъй като ендокринологията ми е много интересна сядам да чета за връзката на карнитина с окосмяването. После ще кажа к'во съм разбрал или неразбрал.
|
| Нед Яну 06, 2008 2:24 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
FITNES BG, намери ли някаква информация по въпроса? И аз бих искала да знам доколко това е вярно, но досега май не откривам потвърждение за подобна вероятност
|
| Чет Яну 10, 2008 7:00 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
За въздействието на Л-карнитина върху здрав организъм е 100% ясно че няма подобен ефект. Сега сме малко заети с онлайн магазина и ще проверя за конкретното забляване, като се поосвободя.
|
| Чет Яну 10, 2008 7:40 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 За здрав организъм и аз съм сигурна , че няма такъв ефект.То иначе , както се мажа с гела и пия Л-карнитин, да съм си направила козинка за зимата  .
|
| Пет Яну 11, 2008 4:25 am |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 06, 2008 2:42 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|