Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Програмата ми за гърди
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Програмата ми за гърди 
програмата ми е:
1-правата лежанка 3/10
2-флайс 3/10
3-наклонената лежанка 3/10
4-кофички 3/10
искам да питам дали може кофичките да ги правя като първо упражнение и ако имате някви забележки казвайте Smile
(15г,58кг,173,начинаещ).

Отговорете с цитат
Мнение  
промения я така :
права
наклонена
флайс
кофички
кофите накрая .

Мнение  
Не е ли по добре :

права л.
наклонена
дъмбели

Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Най-добре е иоставащите части да са пьрви, а по-напредналите да са накрая.

Отговорете с цитат
Мнение  
Кажете нещо за горната част на гърдите?Мисля че там ми изостават...

Отговорете с цитат
Мнение  
/Офтопик
Хубаво ли е да се менят упражненията за гърди - да речем няколко месеца като правя само с лостове, да сменя ли за 1 месец - да правя упражнения само с гири?

Отговорете с цитат
Мнение  
wolfer написа:
/Офтопик
Хубаво ли е да се менят упражненията за гърди - да речем няколко месеца като правя само с лостове, да сменя ли за 1 месец - да правя упражнения само с гири?

аз ги редувам така на седмица . една седмица само щанги , на втората само дъмбели и така Wink много добре ги усещам .

Мнение  
wolfer написа:
/Офтопик

то си е задължително

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
wolfer написа:
/Офтопик

то си е задължително

Аз не ги меня .. Very Happy Very Happy Програмата ми е четри дневна смисъл понеделник,вторник,четвъртак и петък и в четирите дни си включвам оражнения за гърди .. Искам малко да ги стегна Razz Смисъл тия опражнения са лежанката(права и наклонена) дъмбели и още 2-3 ображнения

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Аз не ги меня .. Very Happy Very Happy Програмата ми е четри дневна смисъл понеделник,вторник,четвъртак и петък и в четирите дни си включвам оражнения за гърди .. Искам малко да ги стегна Razz Смисъл тия опражнения са лежанката(права и наклонена) дъмбели и още 2-3 ображнения

Нищо няма да направиш!!!

п.п. Пише се УПРАЖНЕНИЯ! Научете го тоя български най - накрая!

Мнение  
Аз ти предлагам:

1 Кофички
2 Права
3 Наклонена
4 Флайс

Може да размениш правата и кривата в зависимост от това коя ти изостава да е първа, за повече енергия. Слагам кофите първо, за да те изтощят, но и понеже по-късно в тренировката може да нямаш енергия да ги правиш правилно и колкото трябва. Флайса е последен, за да ти доизтощи гърдите, а и понеже има хубава голяма амлитуда напрягаш гърдите максимално за последно упражнение. Давам ти такъв вариант, защото смятам че упражненията със собствена тежест е най-добре да се правят първи, макар че много хора предпочитат последни.

Последната промяна е направена от jkklouna на Нед Мар 30, 2008 7:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
То като качваш маса не ли по-хубаво да праим 3 упрж.,аз си прая 3 Smile и кажете за горната част нещо!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети