Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Програма за гърди
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Програма за гърди 
Зравейте,бих изкал да ми кажете някаква програма за гарди.Някаква програма за гарди ,с какви упражнения и как да ги комбинирам за да мога да ги стегна и да станат едни наистина добри и красиви гарди.Ако помага аз сам на 16г.180/70 кл.Благодаря Ви за помошта. Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
почваш със средна част на лежанката,загряваш 2 серий после правиш 3 серии като съответно след сяка една трябва да увеличаваш килата и да намаляш повторенията!
после се прехвърляш на горна част,може да загрееш една серия след това слагаш колкото са ти възможностити и правиш 3 серий,като може едната тренировка да правиш със щанга а другата с дъмбели и да редуваш.
после флайс,аз лично го правя с дъмбели и на секи 4/5 седмици прая на пек дека пак 3/4 серии са достатачни.
след това завършваш с долна част,мисля че няма да има нужда от загряване3/4 серии са достатачни!
това е моето мнение!

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси мн.за полезния сажет смятам да го използжам но какжо мислите,ако тренирам гарди понеделник и петак и да сменям ли местата на някои упрайнения.Мерси мн. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
мойто мнение е че веднъж в седмицата е достатъчно!Не сменяй местата,така е най добре!

Отговорете с цитат
Мнение  
Meрси много за полезните савети.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети