Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Програма за гърди
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Програма за гърди 
Здравейте.На 14г. съм, тежа 68 кг и съм висок 180см.От около 4 месеца правя всеки ден лицеви опори.Една от причините е, че имам деформация на едната част от гръдния кош - леко е изпъкнала напред (птичи гърди).Наблюдавам доста голямо развитие на гърдите ми.Полезно ли е да правя всеки ден лицеви опори (по около 150-170 на ден)?Искам да ви помоля да ми направите програма включваща лицеви опори и кофички за оформяне и развитие на гърдите.

Желанието ми е да постигна горе-долу такъв резултат:
http://store.picbg.net/pubpic/8E/07/782bd2a115168e07.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/E2/18/9715bd8bc42ce218.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/4C/BC/82ea361d70824cbc.jpg

А ето и няколко мой снимки, за да може да прецените по-добре:
http://store.picbg.net/pubpic/EC/84/20d0a6b40f0cec84.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/E6/E2/1a1bad63020de6e2.jpg

Благодаря предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
А бе ако си постоянен ще стане ама да станеш черен неможеме да ти попмогнем. Smile Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми реших да попитам опитни хора, защото на много места чета, че само с лицеви опори много трудно могат да се направят хубави гърди.А да кажете нещо дали да правя всеки ден или...?

Отговорете с цитат
Мнение  
BrainSick написа:
Ми реших да попитам опитни хора, защото на много места чета, че само с лицеви опори много трудно могат да се направят хубави гърди.А да кажете нещо дали да правя всеки ден или...?

Има много хубави упражнения за гърди, с който се напомват много добре. Поразрови се из сайта и виж програма за гърди Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Да питам примерно добре ли е ако правя през ден тренировка включваща кофички и лицеви опори?Защото, ако правя всеки ден се чувствам възтановен, но чета, че не е добре да се тренира всеки ден една мускулна група.Също така е добре да правя лицевите опори първо нали?И една последна молба-може ли да ми препоръчате по колко повторения да правя в серия и колко серии да правя?Благодаря предварително.

Отговорете с цитат
Мнение  
BrainSick написа:
Да питам примерно добре ли е ако правя през ден тренировка включваща кофички и лицеви опори?Защото, ако правя всеки ден се чувствам възтановен, но чета, че не е добре да се тренира всеки ден една мускулна група.Също така е добре да правя лицевите опори първо нали?И една последна молба-може ли да ми препоръчате по колко повторения да правя в серия и колко серии да правя?Благодаря предварително.

8/10 повторения за големите мускулни групи и 6 за малките, за серий аз лично правя с по 3 Smile Кофичките и лицевите ги прави до откат пак по 3/4 серий ако имаш сили до последно.

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси.Аз сега правя лицевите опори с около 7-8 серии с 23-27 повторения, като правя и следобед и вечер, малко преди да си легна.Мога ли да те помоля да ми напишеш една програма включваща кофички и лицеви опори, като ми посочиш кои дни да тренирам и по колко серии и повторения да правя, за оптимален резултат.И също така да ми кажеш дали да правя и следобед и вечер или само следобед.Благодаря предварително.

Отговорете с цитат
Мнение  
понеделник гърди и трицепс:лег ,флайс ,лицеви ,кофички ,скрипец,френско
сряда-гръб и бицепс-набирания,гребане с шанга,скрипец зад врат,гребане с дъмбел,свиване с лост,чукове,скотово с дъмбел
петък крака рамо-лег преса,екстензий задно бедро раменна преса,предно рамо
3 серии по 6-8 повторения

Отговорете с цитат
Мнение  
обратен лег му е маиката

Отговорете с цитат
Мнение  
не залъгваи хората с обратен лег тои е за доста по нарпеднали и напряга определени мусколни влакна кофите му е маиката Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Не се карайте:
Обратен лег за маса
Крос оувър за релеф

Мнение  
BrainSick написа:
Мерси.Аз сега правя лицевите опори с около 7-8 серии с 23-27 повторения, като правя и следобед и вечер, малко преди да си легна.Мога ли да те помоля да ми напишеш една програма включваща кофички и лицеви опори, като ми посочиш кои дни да тренирам и по колко серии и повторения да правя, за оптимален резултат.И също така да ми кажеш дали да правя и следобед и вечер или само следобед.Благодаря предварително.

няма смисъл от толкова много упражнения, Лил Уейн тренира само за Show Off, предполагам и ти искаш да имаш просто красиво тяло? Ако е така ето:
понеделник: Лицеви, Набиране с широк хват, Кофички, Набиране с обратен хват
прави ги едно след друго или пък като една гигантска серия, накрая вкарай и малко коремни преси и скачане на въже. Ако пък искаш да тренираш по 2 пъти на ден- сутрин тичай, следобед тренирай.
повтори програмата в сряда и петък, прави БАВНО и концентрирано (може да си пуснеш Лил Уизи да ти пее) повторенията са колкото можеш в 3/4 серии

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети