Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Програма за отслабване.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Програма за отслабване. 
Здр на си4ки Smile аз сум малко нова така4е ако има някакви гре6ки съжалявам.така искам да помоля някого ако може да ми направи програма за фитнес.ве4е от 2 седмици и малко съм на диета(диетата на др пиер дукан).Висока съм 165 и тежа 76 кг и съм на 15 години.Хода на фитнес по няколко пъти на седмица за около 1 4ас но като влезна там и се 4уда какво да правя.дали да правя кардио тренировки или упражнения за стягане и наи накрая си оставам само с 4уденето Confused та ако може да ми препору4ате не6то което съ4етано с диетата която да правя и фитнеса дори и да одвоя резултата мерси предварително Smile Smile Smile

ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА!!!
RockyBalboa

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
прави кардио

Отговорете с цитат
Мнение  
Намери някой в залата да ти покаже упражнения за основните големи мускулни групи/крака, гърди, гръб, рамо, ръце/ за предпочитане със свободни тежести!
За крака 2 упр.:
1Клек-3х16-20п.
2.напади 3х20п.
за гърди 2упр.:
1.изтласкване от тилен лег с дъмбели 3х12-14п
2.флайс от полулег 3х12-14п.
гръб 2упр.:
1. набиране широк хват 4хmax.
2.гребане с дъмбел 3х16п.
рамо 2упр.:
1.преси с дъмбели от стоеж 3х12п.
2.разтваряне на дъмбели встрани3х12п.
за бицепс:
последователно сгъване с дъмбели 3х12п.
за трицепс:
разгъване пред скрипец 3х12
Препоръчвам ти да тренираш през ден!
В края на всяка тренировка правиш коремни преси в суперсерия с повдигане на краката от тилен лег.+20 min. кардио/пулс над 130у./мин./
Относно диетата трябва да си поне 5 дена седмично на ниски въглехидрати, но същевременно да взимаш достатъчно протеин по 1,2 гр./кг./пиле риба мляко яйца/ +достатъчно вода 3-4 л. може да консумираш големиколичества сурови зеленчуци и салати/подправени само със зехтин и лимон/ внимавай с плодовете изкл. грейпфрут
УСПЕХ!
Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети