Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Програма за ръце.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Програма за ръце. 
Здравейте, това е първият ми коментар и це надявам да съм нацил точният раздел Smile За сайта и форума няма в момента да споделям огромната си радост и т.н. Embarassed
По темата... Искам да ми изготвите програма за ръце, нещо смислено и с добър резултат. В момента имам една за супер серий, но тъй като не трябва да я правя всеки път, смисал трябва да я редувам за седмицата с нещо друго пак за ръце. Надявам се да помогнете. Висок съм 185см. ио тежа около 76/77кг., занимавам се що-годе актвино с фитнес вече 1 година, за жалост фитнес инструктура ми напусна по неблагоприятни причини и сега този, който го замества още нализа в същността на изготвянето на програми и т.н. (нищо лошо за човека, но искам нещо повече и по-добро). Невземам стимуланти или някакви хртанителни добавки, и за това съм се замислил, но за лятото.
Благодаря предварително! Smile

Супер-серийте ми включват:
1. От долу на макарата с лост и отгоре с едно малко метално лосче (немога да се изразя с наименованията на упражненията, защото не ги знам Very Happy ако се наложи, ще доубеснявам по-подробно)
2.Дъмбели редуване на пейка с задържане на единият и френско
3.Дъмбел зад врат и бицепс с лост с тежести
...и бицепс с лост (и 3-те положения)

Извинявам се предварително за невежото ми обяснение, но какво да се прави...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
1. Избутване на скрипец
2. Френско разгъване с щанга
3. Истласкване на щанга с тесен хват
4. Бицепсово сгъване с дъмбели (от седеж или от стоеж)
5. Скотово сгъване

Това е само един от многото варианти, упражнения има предостатъчно (можеш да ги видиш и в сайта) статийте също са много така че прочети!

Мнение  
RockyBalboa написа:
1. Избутване на скрипец
2. Френско разгъване с щанга
3. Истласкване на щанга с тесен хват
4. Бицепсово сгъване с дъмбели (от седеж или от стоеж)
5. Скотово сгъване

Това е само един от многото варианти, упражнения има предостатъчно (можеш да ги видиш и в сайта) статийте също са много така че прочети!

Благодаря за бързият отговор, точно това правя в момента Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети