Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Програма
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Програма 
Начи въпроса ми е следния как е по-добре да се тренира.
1-Гърди+трицепс,Гръб+бицепс,Рамо+крака+Трапец.
или
2-Гърди+предно рамо,Гръб+рамо и Трапец,Бицепс-трицепс,Крака.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
1-вата повече ми допада.

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение Re: ПРОГРАМА 
kacpar написа:
Начи въпроса ми е следния как е по-добре да се тренира.
1-Гърди+трицепс,Гръб+бицепс,Рамо+крака+Трапец.
или
2-Гърди+предно рамо,Гръб+рамо и Трапец,Бицепс-трицепс,Крака.

едно е по добрия вариянт но разделяш рамото и краката

1-Гърди+трицепс,Гръб+бицепс,Рамо+Трапец,крака+корем

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Но по този начин не натоварвам ли по малко отделните мускулни групи Question Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
kacpar написа:
Но по този начин не натоварвам ли по малко отделните мускулни групи Question Question

кое да натоварваш по малко Question нещо не се поясняваш както трябва Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
Според ме е по-добре да ги комбинираш така.

Гърди+бицепс(понеже на лежанките малко или много натоварваш трицепса и е добре да е друг ден)
Крака(голяма мускулна група, която изисква много упражнение затова само тя отделно в 1 ден)
Рамо+трицепс(някои тренират задното рамо към гърба, но според мен си е отделно)
Гръб+трапец(трапеца до една част ти се включва в гърба затова отново в е ден днете, а и все пак едно упражнение за трабец е достатъчно)

Това е според мен за 4 дена в седмизата, но вске пак ти си знаеш и как го усещаш, понеже то си е индивидуален спорт.

А ако искаш да тренираш три дне в седмицата мога да ти предложа това:

Гърди+бицепс
Рамо+крака
Гръп+трицепс(тук влиза и трапеца)

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:

Ами като тренираш първо за гърди и се натовариш прекалено много и немаш сили за трицепс какво правиш Question
Беше моя грешка , че не се поясних.

Отговорете с цитат
Мнение  
kacpar написа:
Цитат:

Ами като тренираш първо за гърди и се натовариш прекалено много и немаш сили за трицепс какво правиш Question

понеже при тренировка за гърди участва и трицепс до някаква степен ти тренираш и него и след гърдите ще направиш едно или две маскимум у-я а не както в оделен ден

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз затова мисля, че трябва да се тренират Трицепса в отделен ден от гърдите както съм написъл по-горе

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Да всъшност и това съм го мислил.Вече и аз незнам как да продължа Confused Confused Confused Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
djpbs написа:
kacpar написа:
Цитат:

понеже при тренировка за гърди участва и трицепс до някаква степен ти тренираш и него и след гърдите ще направиш едно или две маскимум у-я а не както в оделен ден

точно така ! Гърдите и гърба в отделни дни, и рацете (бицепс + трицепс)

Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
djpbs написа:
kacpar написа:
Цитат:

точно така ! Гърдите и гърба в отделни дни, и рацете (бицепс + трицепс)

че аз си правя оделна тренировка бицепс + трицепс но след гръб едно упражнение за бицепс и то изолирано, преди правех по две даже и по същия начин след гърди трицепс Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси много джпбс Smile Smile Smile Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен много хора грешат в тренировката си за ръце като претренират. Повече от 2 упражнения, по отделно, за трицепс и бицепс не са нужни освен ако нямате години стаж.
Иначе зависи от целта на програмата дали става или не.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
Според мен много хора грешат в тренировката си за ръце като претренират. Повече от 2 упражнения, по отделно, за трицепс и бицепс не са нужни освен ако нямате години стаж.
Иначе зависи от целта на програмата дали става или не.

то това е ясно че всяка една програма трябва да е съобразена с възможностите и тренираноста на всеки, за да има определен ефект
както за някой може и две упражнения да са даже много така Idea така за мен две са малко и правя по 4-ри в оделната тренировка за ръце като някой от сериите са 3 а някой 4 Idea

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети