Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Програма?!?!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Програма?!?! 
Здравейте започнах да ходя от скоро на фитнес искам да ми препоръчате какво точно да наблегна в началото по колко време да тренирам?
Да ви попитам и дали е добре да тренирам по 4 часа през 1 ден без Събота и Неделя върху цялото тяло?

Отговорете с цитат
Мнение Re: Програма?!?! 
Drilling написа:
Да ви попитам и дали е добре да тренирам по 4 часа през 1 ден

Искаш тренировката да ти е 4 часа на ден ли че не разбрах. Това ще е доста трудно щом си начинаещ. А започни първо с тренировки с по 1-2 упражнения за мускулна група. Ама са за програми да не те лъжа нека някой по разбиращ да ти помогне. Но по 4 часа да тренираш на ден мисля че е невъзможно.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: Програма?!?! 
еми наблегни на гръб базовите упражнения като мъртвя тяга чукчета гребане... за да ги научиш питай инструктура и по 4 часа мисля че ще са много

Отговорете с цитат
Мнение  
Не не сме се разбра ли аз също съм на мнение ,че не трябва да започвам в началото по повече от 1час ,исках да ви попитам нали по 1час си е напълно достатъчно?Вие как сте почнали ,спазвате ли някакви диети и коя е най подходяща за начинаещи като в моя случай ,какви добавки мога да започвам да вземам?
Направо ви моля да ми кажете най-общо какво точно трябва да правя!
Благодаря за бързият отговор Smile

Drilling написа:
Не не сме се разбра ли аз също съм на мнение ,че не трябва да започвам в началото по повече от 1час ,исках да ви попитам нали по 1час си е напълно достатъчно?Вие как сте почнали ,спазвате ли някакви диети и коя е най подходяща за начинаещи като в моя случай ,какви добавки мога да започвам да вземам?
Направо ви моля да ми кажете най-общо какво точно трябва да правя!
Благодаря за бързият отговор Smile

Рано ти е за добавки смисъл, че ти сега наблегни на леки тежести с повече повторения на базови упражнения като тяга, чукчета, лежанка, клекове и т.н.

Отговорете с цитат
Мнение  
Щтом си начинаеш 1вия месец, когато си на зала прави за всяка мускулна група по 1 - 2 упражнения, яж храна богата на бъглехидрати като картофи, ориз ..., и богата на протеини : яйца, месо, след 1 месец стаж може да започнеш по 3дневна програма ето ти една:
Понеделник: Гърди, Трицепс, Предмишница
Вторник: почивка
Сряда: Гръб, Бицепс, Трапец
Четвъртък: Почивка
Петък: Крака, Рамо, Корем

ПС: Като натрупаш 3 - 4 месеца стаж в залата тогава мисли за добавки
ПС2: Аз повече от час и половина не помня да съм тренирал

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите