Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Продукти на Explode
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Продукти на Explode 
Здравейте съфорумници!
Мисля да си купувам Explode Whey Protein и CGT ( Explode ), вие как мислите добри ли са тези продукти доволни ли сте (тези които са ги ползвали)

Преди 2 месеца се излъгах и си купих протеин на Nutrim Pro Gold 90, обаче тоя протеин като го пиех цялото ми лице мутира така да се каже, цялото ми лице стана в пъпки и след тва спрях да пия и сега горе долу ми се опраи лицето и искам да продължа да пия хран. добавки
Между другото мисля, че имам някаква алергия към яйцата, защото като ям ми излизат пъпки по лицето. Още не съм се консултирал по тая тема с лични ми лекар.

на 17г. съм, 180см., 75кг.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
4увал съм 4е били много добри един приятел пие

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
аз сам пил геинера и сам доволен

Отговорете с цитат
Мнение Re: Продукти на Explode 
AlChEmIsT написа:
Здравейте съфорумници!
Мисля да си купувам Explode Whey Protein и CGT ( Explode ), вие как мислите добри ли са тези продукти доволни ли сте (тези които са ги ползвали)

Преди 2 месеца се излъгах и си купих протеин на Nutrim Pro Gold 90, обаче тоя протеин като го пиех цялото ми лице мутира така да се каже, цялото ми лице стана в пъпки и след тва спрях да пия и сега горе долу ми се опраи лицето и искам да продължа да пия хран. добавки
Между другото мисля, че имам някаква алергия към яйцата, защото като ям ми излизат пъпки по лицето. Още не съм се консултирал по тая тема с лични ми лекар.

на 17г. съм, 180см., 75кг.

Pro Gold 90 е млечно яйчен протеин и ако имаш алергия към яйцата на която и фирма да е протеина ще ти става така затова си вземи някой който не е яйчен Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси на отзовалите се !

Отговорете с цитат
Мнение  
Купи си на Explode , няма да сбъркаш.

Отговорете с цитат
Мнение  
BBAR написа:
Купи си на Explode , няма да сбъркаш.

Точно това мисля да направя Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
ем ас пия 3 в 1 тфа на екслпоуд ама не няям гейнър и сега съм на половината о6те не съм забелязал някъф ефетк?и нз колко са 5 грама

Отговорете с цитат
Мнение  
Момчета вие ме разсмивате от колко време го пиеш та да имаш ефект

Отговорете с цитат
Мнение  
с усилени тренировки хранителни добавки и яко ядене сицко става.И според мен за тези пари продуктите на експлоид са наи добри

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети