| Автор |
Съобщение |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
всичко зависи от финансите... аз нямам пари за глутамин и карам само на гейнерче  иначе найстина ще е добре ако имаш възможност да си вземеш глутаминче
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Ное 10, 2007 3:38 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
SoLdIeR
Потребител
|
phsphahahahaxaxaxxuxauuxauxax като кристияно роналдо се си станал..първо той е 1,80 и е 67 кила и е футболист а не билдер...с 6ирок гръб никога нема да заприли4а6 на него...нз първо той има друга физика и ген и др мерки,ти съвсем друго цели6 няма как да стане забрави
|
| Съб Ное 10, 2007 3:41 pm |
|
 |
t0n1g0s
Потребител
|
Лол SoLdIeR 1во Кр роналдо е 185 и тежи 82 кг... и 2ро не ти говоря за 1 към 1 с тялото ами нещо подобно с голям граб и не особено издути но плоски гарди....
|
| Нед Ное 11, 2007 9:41 am |
|
 |
drago_o
|
ee 10x пичове ся 6е качам кила
|
| Нед Ное 11, 2007 1:14 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
5 дни в седмицата?!?! Три дена са напълно достатъчни, защото както ти така и аз и още много други сме още в графа "НАЧИНАЕЩИ" и не бива да се натоварваме толкова много!!!
Metallica FOREVER!!!
|
| Нед Ное 11, 2007 9:41 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
Нали и аз съм искал мнения и така са ми казали 3 пъти в седмицата... ти пет пъти в седмицата добре, казваш по един мускул... понеделник като правиш гърди примерно, във вторник ще можеш ли да правиш трицепс?? или гърба и трицепса да са един след друг... то каквото и да е упражнението натоварва поне и малко и друга мускулна група освен тази за която е предназначено съответното упражнение... така че ще се преуморяваш и няма да направиш нищо  Тренирай ако искаш като мен (понеделник - гърди, трицепс и корем; вторник - почивка; сряда - гръб и бицепс; четвъртак - почивка; петък - крака, рамена, трапец и корем; събота и неделя почивка) При мен има ефект и то голям
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Ное 12, 2007 5:49 pm |
|
 |
lil_daddy
|
|
| Пон Мар 17, 2008 6:12 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
само аз ли тренирам по 5 дневна програма ? почивам само събота и неделя
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пон Мар 17, 2008 6:16 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Ице ти всеки ден един мускул ли тренираш, защото това си е същото просто не виждам смисал всеки ден да се виси в залата.
|
| Пон Мар 17, 2008 6:24 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
max_paine написа:Ице ти всеки ден един мускул ли тренираш, защото това си е същото просто не виждам смисал всеки ден да се виси в залата. 
Ама така е, мускула не може да си почине, а ти само се хабиш, пилееш енергия и нищо не правиш.
|
| Пон Мар 17, 2008 6:40 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Пет дневна програма с 2 дни почивка също е за маса!!!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Мар 17, 2008 6:49 pm |
|
 |
webhaker
Потребител
Местожителство: SLIVEN
|
тая седмица ще направя една 5 дневна програма да уплаша мускулите и се надявам с комбинация от креатин да има резултат да се стреснат
|
| Пон Мар 17, 2008 6:53 pm |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.
akssess пиши на кирилица
mod : sporting_
_________________ Танците са вертикална проява на хоризонтални желания
|
| Пон Мар 17, 2008 7:26 pm |
|
 |
lil_daddy
|
здрасти на всички Very Happy аз сам от Кюстендил. От много време съм запален по фитнеса ама сега от скоро започнах да се занимавам само че това става вкащи. от тая или другата седмица мисля да започна да ходя на фитнес сериозно и искам да направа нещо хубаво със тялото си по конкретно не само да има релеф а и маса. ако има някой който да ми каже плс ще сам му супер благодарен Razz Razz Razz
|
| Пон Мар 17, 2008 7:42 pm |
|
 |
lil_daddy
|
момчета прочетете тва отгоре и ми отговорете плс
|
| Пон Мар 17, 2008 7:46 pm |
|
 |
|