| Автор |
Съобщение |
t0n1g0s
Потребител
|
 Промяна На фитнес програма! Идеи?!
Здравейте, Аз тежа 72 кг и съм висок 185 см...на 16 години съм и искам да стана около 80 кг.
Трябва ми програма за не повече от 5 тренировки на седмица.
И искам да си разширя малко раменете и да си овелича доста гърба...той ми е нещо като приоритет. Иска ми са да стана нещо като Кр Роналдо
Възможно е ако решите да ми помагате в тази програма да не включвате крака. а да и да добавя ходя на фитнес от 3 месеца
И ако е възможно да ми кажете какво да ям за натрупване на маса  основно
сегапната ми програма е
широк гръб и задно рамо
гърди предно и средно
масивен граб
раце и предмишница
но мисля да я сменям ся скоро... ако дадете добри предложения 10х предварително
|
| Пет Ное 09, 2007 10:19 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Dimitar Hadjiev
Потребител
|
Znachi eto ti edno predlojenie...
Ponedelnik:gardi,triceps.predmishnica,i trapec moje
Vtornik:pochivash
Srqda:Grab,biceps,predmishnica
chetvartak:pochivash
petak:ramo,trapec,moje i kraka ako ne ti se zanimava oshte den samo za krakata
Korema se trenira seki den
Tva e ..
Nadqvam se da sam pomognal..
|
| Пет Ное 09, 2007 11:12 pm |
|
 |
t0n1g0s
Потребител
|
може ли освен програмите да кажете упражнения за разширяване на раменете на гърдите и гръдния кош....
|
| Пет Ное 09, 2007 11:19 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
не го слушай.приказва глуповти.как корем всеки ден,трапец 2 пати седми4но,предмишница сащо.Маняк недей да баркаш хората с некомпетентните си мнения
|
| Съб Ное 10, 2007 12:11 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
препоръчвам
1 гарди + корем
2 гръб + трапец
3 почивка
4 раце+ премишница+корем
5 рамо и крака
6 почивка
7 почивка
|
| Съб Ное 10, 2007 12:26 am |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
аз тренирам така:
1 - гърди, трицепс и корем
2 - почивка
3 - гръб и бицепс
4 - почивка
5 - крака, рамена, трапец и корем
6 и 7 (събота и неделя) почивка
При мен има ефект и то голям
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Ное 10, 2007 9:32 am |
|
 |
drago_o
|
 метаболизъм
искам да ви попитам какъв ми е метаболизма след като от 1 год тренирам чисто и стоя на едни и същи кг.
|
| Съб Ное 10, 2007 10:52 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
вероятно си ектоморфен тип - Ектоморфният тип е строен и слаб, с тънки кости, с дълги ръце и крака и издължени мускули. Ектоморфите качват маса много трудно и след това лесно я губят. Те се характеризират с релефни тела и нисък процент подкожни мазнини. Жените ектоморфи обикновено се радват на своя тип тяло, но за мъжете то може да бъде сериозен проблем. Ектоморфите имат много бърз метаболизъм
Тренировка - тренировката Ви не трябва да е прекалено продължителна, но ориентирана към използването на големи тежести за да може максималмо да се стимулира мускула. Използвайте предимно базови упражнения с щанги и дъмбели. Правете по-големи почивки между сериите, за да може мускула да се възстановява добре. Ектоморфите трябва да ограничат до минимум кардио тренировките, а да се концентрират върху тренировката с тежести.
Хранене - Яжте! При този тип тяло, храненето е от основно значение, за цялостното развитие на мускулатурата. Трябват Ви калории! Хранете се често (поне 4-5 пъти на ден) и с качествена храна. Ако не ядете и тренировката Ви няма да е достатъчно ефективна. Освен задължителният протеин храненията Ви трябва да са богати на мазнини и въглехидрати, които да осигурят необходимата на тялото енергия. Дори може да увеличите приема на мазнини до 30% от общия калориен прием, стига мазнините да са ненаситени. Използването на хранителни добавки (протеин/гейнър) ще Ви помогне да си набавите необходимите калории.
|
| Съб Ное 10, 2007 10:54 am |
|
 |
drago_o
|
мале човек искам да ти благодаря мн за информацята която ми даде защото мн ми помогна благодаря още 1
|
| Съб Ное 10, 2007 11:01 am |
|
 |
drago_o
|
и както каза наистина релеф си имам ама тои не ми е достата4ен искам маса но като про4итам това което си написал трудно ще стане тая работа
|
| Съб Ное 10, 2007 11:04 am |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
вземи си едно хубаво гейнерче... и се храни хубаво както каза зверозавър (много сложен ник извинявай ако съм го сбъркал)
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Ное 10, 2007 11:17 am |
|
 |
Br0k3nIeR
Потребител
Местожителство: Варна
|
А бе заложи повече на яденето хапвай по 4-5 пъти, и аз като теб си мисля че съм ектоморф, но за няма и 3,5-4 месеца качих 10 кг(удивителен резултат). Тъй че майката му е добра тренировка и превъзходна диета, а бащата му е постоянство и упоритост
_________________ Колко може да живее човек?? Без да диша-минути,без вода-дни,без да яде-месеци,без да мисли-цял живот
|
| Съб Ное 10, 2007 12:39 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
а дядото и бабата са качественните добавки
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Ное 10, 2007 12:42 pm |
|
 |
Br0k3nIeR
Потребител
Местожителство: Варна
|
Да!!!...
_________________ Колко може да живее човек?? Без да диша-минути,без вода-дни,без да яде-месеци,без да мисли-цял живот
|
| Съб Ное 10, 2007 12:45 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Още нещо да добавя.. Към гейнъра може спокойно да се добави и глутамин(след тренировка 5 гр и вечер преди лягане 5 гр.) както и повечко витамини
|
| Съб Ное 10, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
|