Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Протеини и въглехидрати!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Протеини и въглехидрати! 
Здравейте!
Бих искал да попитам нещо...отслабнах доста бях 90 кг. и сега съм 45 кг....свалих ги с диети за няколко месеца…
Поддържам си около 50-55 кг. вече 2 години (сега малко нещо от нерви пообслабнах...) . Та въпроса е ,че съм склонен пак да напълнея нищо ,че ги поддържам с правилно хранене.
Та искам да попитам мога ли с по-малко въглехидрати да качвам маса? А с протеин повече ? Предпочитам да консумирам прости въглехидрати като източници ,като плодове и т.н. Ще стане ли с тях основно? И как въобще да разделя въглехидратите прости спрямо сложни?

Имам и още един въпрос. Става дума за Ultra Whey Pro Instant на JC… По колко трябва да пия от него (на кутията пише 2 дози от по 30 гр. за начинаещи и деца и за напреднали и интензивно трениращи 30гр. 3 пъти дневно....имайте предвит ,че съм около 45-6 кг.)

А също се чудя ако тренирам вкъщи (имам два дъмбела по 10 кг. със сваляеми тежести) дали ще има ефект ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
НЕ се качва с малко въглхидрати едно 50 % трябва да са ти за да качваш. Яж сложни въглехидрати. За добавката нз не съм компетентен. Вкъщи резултати се постигат ако имаш база, но с 2 дъмбела никакъв ефект няма да има.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети