Местожителство: Parvomay
Протеинче колко?
Здравейте, значи взимам един протеин Pro Gold 90 - Nutrim искам да питам ако го пия по 2 пъти на ден по 4 лъжици
ще ми навреди ли нещо на организма, защото препоръчителната дневна доза е само 4 лъжици
Здравейте, значи взимам един протеин Pro Gold 90 - Nutrim искам да питам ако го пия по 2 пъти на ден по 4 лъжици
ще ми навреди ли нещо на организма, защото препоръчителната дневна доза е само 4 лъжици
Виж сега, първите няколко дена се взема т. нар. зареждаща доза. Щом пише 4-и лъжите, а не 5 значи толкова Другото е на свой риск...
Съб Май 17, 2008 9:43 pm
aGGeSSive` Модератор
Местожителство: В залата
Re: Протеинче колко?
MindDriver написа:
wishmasta написа:
Виж сега, първите няколко дена се взема т. нар. зареждаща доза. Щом пише 4-и лъжите, а не 5 значи толкова Другото е на свой риск...
протеин и зареждащи дози маи си бъркаш нещо
Съб Май 17, 2008 9:44 pm
todo Потребител
Мда, колегата май се обърка. Протеина няма с нищо да ти навреди, дори напротив Ако искаш го пий 3 пъти по 2-3 лъжици.
протеин и зареждащи дози маи си бъркаш нещо
Ще е от алкохола
1.18. Преди да постнете въпрос или мнение, обмислете го добре, не пишете очевидни глупости или безсмислени постове; имайте предвид - Вашите постове могат да навредят на някого.
В момента е: Чет Авг 21, 2008 10:16 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети