Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Протеинче колко?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Протеинче колко? 
Здравейте, значи взимам един протеин Pro Gold 90 - Nutrim искам да питам ако го пия по 2 пъти на ден по 4 лъжици
ще ми навреди ли нещо на организма, защото препоръчителната дневна доза е само 4 лъжици Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Протеинче колко? 
wishmasta написа:
Здравейте, значи взимам един протеин Pro Gold 90 - Nutrim искам да питам ако го пия по 2 пъти на ден по 4 лъжици
ще ми навреди ли нещо на организма, защото препоръчителната дневна доза е само 4 лъжици Very Happy

Виж сега, първите няколко дена се взема т. нар. зареждаща доза. Щом пише 4-и лъжите, а не 5 значи толкова Wink Другото е на свой риск...

Отговорете с цитат
MindDriver написа:
wishmasta написа:

Виж сега, първите няколко дена се взема т. нар. зареждаща доза. Щом пише 4-и лъжите, а не 5 значи толкова Wink Другото е на свой риск...

протеин и зареждащи дози маи си бъркаш нещо

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Мда, колегата май се обърка. Протеина няма с нищо да ти навреди, дори напротив Wink Ако искаш го пий 3 пъти по 2-3 лъжици.

Отговорете с цитат
aGGeSSive` написа:
MindDriver написа:
wishmasta написа:

протеин и зареждащи дози маи си бъркаш нещо

Ще е от алкохола Wink

1.18. Преди да постнете въпрос или мнение, обмислете го добре, не пишете очевидни глупости или безсмислени постове; имайте предвид - Вашите постове могат да навредят на някого.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети