Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Протеин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Протеин 
Здравейте!

Отскоро ходя на фитнес.Работя с инструктор,който ми направи диета която включва и взимане на протеин след тренировка.Ходя 3 пъти в седмицата,като започвам с кардио за загрявка,след това упражнения за всички мускулни групи и след това още кардио за изгаряне на мазнини.Препоръча ми протеин "Hi Fit",който е в опаковка от 1 кг. Дозата ми е 30-40 грама,като ми каза да го разтварям в мляко или вода.
Може ли да ми кажете подробно как точно се взима този протеин.Колко лъжици са 30-40 грама,в колко вода или мляко да го разтварям?
Благодаря ви предварително! Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Зависи от протеина ама по принцип една супена лъжица с връх ти е 20г,ако искаш да качвш ще го пиеш с мляко,но ако го пиеш вечер преди лягане не е препоръчително да е с мляко.
Ако вземаш по 40г на ден може да си разделиш дозата на 2 по 20г между храненията примерно ако закусваш в 10.00 вземаш 20г към 11.30 и обядваш 13.00 и за вечеря по същия начин(поне аз така си го вземам)
Ако не ти харесва ако искаш изчакай и други съвети Cool

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети