Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Протеин..?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Протеин..? 
Бих искал да ми препоръчате протеин които да взимам,а съшто и дневната доза за съответния протеин.173 см.75 кг.Благодаря предварително. Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение Re: Протеин..? 
teldo написа:
Бих искал да ми препоръчате протеин които да взимам,а съшто и дневната доза за съответния протеин.173 см.75 кг.Благодаря предварително. Smile

каква ти е целта ? Качване или сваляне ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
качване

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
teldo написа:

Суроватъчен протеин - веднага след ставане от сън изпиваш една доза както и след тренировка. След това през деня можеш да изпиеш още една или две дози суроватъчен протеин между основните хранения .

Отговорете с цитат
sporting_ написа:
teldo написа:

каква ти е целта ? Качване или сваляне ?

A за сваляне какъв?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети