Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Протейн?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Протейн? 
От скоро се занимавам с фитнес и съм решил да си взема някакви протеини,обаче имам два въпроса,които ме вълнуват много и те ще ме убедят дали да си взема.Първия-какви са нормалните странични ефекти(аз съм чувал за обриви)от нормалното взимане,а не от прекомерната употреба.Втория-ако след определено време,примерно 3-4 месеца,спра протеините,какво ще стане?Благодаря предварително!!!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Протейн? 
supergo6o написа:
От скоро се занимавам с фитнес и съм решил да си взема някакви протеини,обаче имам два въпроса,които ме вълнуват много и те ще ме убедят дали да си взема.Първия-какви са нормалните странични ефекти(аз съм чувал за обриви)от нормалното взимане,а не от прекомерната употреба.Втория-ако след определено време,примерно 3-4 месеца,спра протеините,какво ще стане?Благодаря предварително!!!!

при взимане в нормалните количества няма абсолютно никакви странични ефекти!след като ги спреш ако продалжиш да тренираш и да ядеш правилно няма да изгубиш каченото , въпреки че само с един цикъл и само протейн резултатите няма да са кой знае колко големи .

Отговорете с цитат
Мнение Re: Протейн? 
sporting_ написа:
supergo6o написа:

при взимане в нормалните количества няма абсолютно никакви странични ефекти!след като ги спреш ако продалжиш да тренираш и да ядеш правилно няма да изгубиш каченото , въпреки че само с един цикъл и само протейн резултатите няма да са кой знае колко големи .

Всичко това е така Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако протеиновата субстанция е качествена трудно ще има обриви, освен при наличие на някаква алергия. Ако си здрав и прав Laughing протеинът само ще помогне на твоето развитие. не се плаши това е една качествена храна , нищо повече.

Отговорете с цитат
Мнение  
Искам и аз да ви попитам нещо протейните се вземат когато не се храниш правилно ли или съм с погрешно мислене Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
.. С погрешно мислене си... Very Happy

Мнение  
да знаех си адаш че съм с погрешно мислене
/офф
ти се казваш марио нали
/офф

Отговорете с цитат
Мнение  
fitnes_mania4е взе ли си протеини или о6те не си ? Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Хуху брат,че си взема ама незнам кога се пие как се пие и такива работи ако някои може да ми каже кое как се прави,разтваря,пие и така нататака ще съм му много благодарен Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
fitnes_mania4e написа:
Хуху брат,че си взема ама незнам кога се пие как се пие и такива работи ако някои може да ми каже кое как се прави,разтваря,пие и така нататака ще съм му много благодарен Wink

вътре си има мерилка (от 40гр. мисля че е) , в 0,250-0,300л. мляко слагаш една мерилка , бъркаш и пиеш . аз лично го пия 30 мин преди тренировка и веднага след тренировка Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
fitnes_mania4e написа:
Искам и аз да ви попитам нещо протейните се вземат когато не се храниш правилно ли или съм с погрешно мислене Laughing Laughing

Протеина е хранителна добавка => храната е на 1во място а протеина само помага , значи се взима ако се храниш както трябва а не обратното
Успехи!

Отговорете с цитат
Мнение  
fitnes_mania4e написа:

С погрешно мислене си. Яж и пий протеин по между другите ядения .

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети