| Автор |
Съобщение |
supergo6o
|
 Протейн?
От скоро се занимавам с фитнес и съм решил да си взема някакви протеини,обаче имам два въпроса,които ме вълнуват много и те ще ме убедят дали да си взема.Първия-какви са нормалните странични ефекти(аз съм чувал за обриви)от нормалното взимане,а не от прекомерната употреба.Втория-ако след определено време,примерно 3-4 месеца,спра протеините,какво ще стане?Благодаря предварително!!!!
|
| Сря Юли 11, 2007 12:09 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
 Re: Протейн?
supergo6o написа:От скоро се занимавам с фитнес и съм решил да си взема някакви протеини,обаче имам два въпроса,които ме вълнуват много и те ще ме убедят дали да си взема.Първия-какви са нормалните странични ефекти(аз съм чувал за обриви)от нормалното взимане,а не от прекомерната употреба.Втория-ако след определено време,примерно 3-4 месеца,спра протеините,какво ще стане?Благодаря предварително!!!!
при взимане в нормалните количества няма абсолютно никакви странични ефекти!след като ги спреш ако продалжиш да тренираш и да ядеш правилно няма да изгубиш каченото , въпреки че само с един цикъл и само протейн резултатите няма да са кой знае колко големи .
|
| Сря Юли 11, 2007 12:13 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: Протейн?
sporting_ написа:supergo6o написа:От скоро се занимавам с фитнес и съм решил да си взема някакви протеини,обаче имам два въпроса,които ме вълнуват много и те ще ме убедят дали да си взема.Първия-какви са нормалните странични ефекти(аз съм чувал за обриви)от нормалното взимане,а не от прекомерната употреба.Втория-ако след определено време,примерно 3-4 месеца,спра протеините,какво ще стане?Благодаря предварително!!!!
при взимане в нормалните количества няма абсолютно никакви странични ефекти!след като ги спреш ако продалжиш да тренираш и да ядеш правилно няма да изгубиш каченото , въпреки че само с един цикъл и само протейн резултатите няма да са кой знае колко големи .
Всичко това е така
|
| Сря Юли 11, 2007 1:41 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Ако протеиновата субстанция е качествена трудно ще има обриви, освен при наличие на някаква алергия. Ако си здрав и прав  протеинът само ще помогне на твоето развитие. не се плаши това е една качествена храна , нищо повече.
|
| Чет Юли 12, 2007 5:45 pm |
|
 |
fitnes_mania4e
Потребител
|
Искам и аз да ви попитам нещо протейните се вземат когато не се храниш правилно ли или съм с погрешно мислене
|
| Чет Юли 12, 2007 10:45 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
.. С погрешно мислене си...
_________________ VAE VICTIS
|
| Пет Юли 13, 2007 12:54 am |
|
 |
fitnes_mania4e
Потребител
|
да знаех си адаш че съм с погрешно мислене
/офф
ти се казваш марио нали
/офф
|
| Пет Юли 13, 2007 8:09 am |
|
 |
fizz_got_flow
Потребител
|
fitnes_mania4е взе ли си протеини или о6те не си ?
|
| Пет Юли 13, 2007 11:33 am |
|
 |
fitnes_mania4e
Потребител
|
Хуху брат,че си взема ама незнам кога се пие как се пие и такива работи ако някои може да ми каже кое как се прави,разтваря,пие и така нататака ще съм му много благодарен
|
| Пет Юли 13, 2007 12:46 pm |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
fitnes_mania4e написа:Хуху брат,че си взема ама незнам кога се пие как се пие и такива работи ако някои може да ми каже кое как се прави,разтваря,пие и така нататака ще съм му много благодарен 
вътре си има мерилка (от 40гр. мисля че е) , в 0,250-0,300л. мляко слагаш една мерилка , бъркаш и пиеш . аз лично го пия 30 мин преди тренировка и веднага след тренировка
|
| Пет Юли 13, 2007 1:57 pm |
|
 |
FitnesInstruktor
Потребител
Местожителство: Bulgaria
|
fitnes_mania4e написа:Искам и аз да ви попитам нещо протейните се вземат когато не се храниш правилно ли или съм с погрешно мислене 
Протеина е хранителна добавка => храната е на 1во място а протеина само помага , значи се взима ако се храниш както трябва а не обратното
Успехи!
_________________ Постоянство,търпение,воля
Химия e Мръсна дума !!!
|
| Сря Юли 18, 2007 11:42 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
fitnes_mania4e написа:Искам и аз да ви попитам нещо протейните се вземат когато не се храниш правилно ли или съм с погрешно мислене 
С погрешно мислене си. Яж и пий протеин по между другите ядения .
|
| Сря Юли 18, 2007 11:50 am |
|
 |
|
|