Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Пушено-(Пилешко)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Пушено-(Пилешко) 
Въпросът ми е пушеното като бут,крила,филе..... и др. дали е вредно за мускула... Смисал казват че садаржа прекалено сол и това не добре?? изкажете мнение???

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз си го ям и мисля че не вреди.

Мнение  
Солта те кара да задържаш вода доколкото знам, а това нз как пречи, сега ако е бяло това пиле от сол не е полезно, всяко нещо като е прекалено е вредно. Яж си пилето и се не бои.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Хората, които често консумират пушено месо като шунка, кренвирши, бекон, са по-застрашени от хронично белодробно заболяване, съобщи Ройтерс, позовавайки се на американско изследване. Екип от университета Колумбия установи, че 14 порции пушени колбаси месечно увеличават със 78 процента опасността от хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ).

Според учените причината са съдържащите се в пушените меса нитрити. Хроничната обструктивна белодробна болест е общо наименование за заболявания като емфизема и хроничен бронхит, които нарушават нормалното дишане.

Американският институт по месото обаче заяви, че тези изводи се основават на стари данни за нитритното съдържание в пушените колбаси. Те твърдят, че само 5 процента от поглъщаните от хората нитрити идват от пушените меса.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети