Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Разсъждения за добавките
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
DARGON написа:
преди и аз бях така.. всеки ден ходех и ми беше супер супер яко .. ама ся зариди даскалото и зариди ОГРОМНИТЕ резултати дето получавам.. се отчайвам все повече и повече.. и да .. пия много неща и са на що годе добри фирми .. и да ви кажа.. преди вдигах .. 65 а последната седмица 60 на лежанката.. :/ просто не знам :/

значи не правиш нещо както трябва!!!или не почиваш достатъчно,или не ядеш достатъчно,или не пиеш добавките правилно,или не тренираш правилно Wink колко консултации имаш със специалист по тези въпроси?!?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако при всеки неуспех (не само във фитнеса) се отказвах или губех вяра, едва ли щях да направя каквото и да било! Има една много хубава мисъл:
Един мъж може да бъде унищожен, но не и победен!
Който както иска да го разбира Wink

Мнение  
нямам консултации със специалист.. все още нямам намерения да ставам култорист Wink иначе всичко прая .. както са ми казали .. а упражненията като питам тренера.. казва че ги прая добре Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
DARGON написа:
нямам консултации със специалист.. все още нямам намерения да ставам култорист Wink

Това не значи че не трябва да се консултираш с лекари!

Мнение  
100 % ще видиш разлика след около година.. започни да се теглиш на 4 месеца и да не се гледаш толкова често.. както и да гледаш колко точно дигаш.. капка по капка вир става... Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ахам благодаря ви Smile

и макс пейн .. да е прав си . .,,че като се гледам много и често и .. започвам да свиквам и не усещам разликата Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
аз разликата я усещам по дрехите Laughing намери си някаква твоя стара тениска която ти е почти по теб Arrow някоя която ти е малка Razz облечи я след 2-3 месеца и сам ще видиш как е, дали ти стой по същия начин, дали ти е станала по широка (да не дава господ Laughing ) и дали ти е тясна Razz

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
чесно казано по дрехите единственото което осещам е ,че корема ми е станал още по голям и като седна вече става супер гаден Sad като прасе съм

Отговорете с цитат
Мнение  
хах аз пак така се харесвам Razz аз искам да имам и мазнинки никога не съм искал няма и да искам да бъда някакъв като колтурист, просто не ми харесва Razz аз пък по едни потници усещам как гърба ми е доста по голям от преди, преди си ми бяха широчки а сега дори ми убиват о не ги нося Smile но корем за щастие все още нямам, пък и аз тренирам често корем и то все разнообразни упражнения Razz

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Даргон, аз спрях тая година щотото ми писна и реших да спра малко и сега лятото едни приятели почнаха да хоят на фитнеси и аз реших да ходя с тях ходих ии ми стана кеф Razz и по4нах да тренирам сериозно пих някаф креатин до половината(щото имаше гаден вкус и го изхвърлих) и след като го изхвърлих точно 2 седмици незнам дали на мен ми се струва или наистина е така но имаше мнооого гоялм ефект бях дигнал и тежестите на лежанката и в огледалото имаше мн голям ефект нз дали беше от тренировката или от нещата, които ядох щотото ядох доста а пък и ходя на бокс така4е не се отчайвай ако не ти се ходи или си изморен нищо неможе ти помогне спри малко за 1 2 месеца после пак ше ти се доходи повярвай ми!

Отговорете с цитат
Мнение  
мхм .. няя ходя си .. ама почвам да се притеснявам много за корема ми .. ужасно много ми се е подул .. като си го стегна.. горната част е много здрава даже на подходяща светлина .. може да се види как лекичко се разделят 2та реда ... най-горните и вторите коремни мусколи въпреки ,че по средата я няма тая линия .. Но като застана в страни или седна .. и направо ми става ужасно голям .. и много се притеснявам вече .. наистина корема ми се е подул отвътре много Sad и нз.. защо така .. в горната част съм качил 3 сантиметра.. и нз.. какво да правя .. не искам да го свалям в момента .. или поне не много щото все пак тренирам за маса.. на пролет ще свалям но искам поне да не расте.. дайте някакъв савет.. как да спра това "подуване"

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети