| Автор |
Съобщение |
lemsa
Тренер
|
DARGON написа:преди и аз бях така.. всеки ден ходех и ми беше супер супер яко .. ама ся зариди даскалото и зариди ОГРОМНИТЕ резултати дето получавам.. се отчайвам все повече и повече.. и да .. пия много неща и са на що годе добри фирми .. и да ви кажа.. преди вдигах .. 65 а последната седмица 60 на лежанката.. :/ просто не знам :/
значи не правиш нещо както трябва!!!или не почиваш достатъчно,или не ядеш достатъчно,или не пиеш добавките правилно,или не тренираш правилно  колко консултации имаш със специалист по тези въпроси?!?
|
| Пон Дек 03, 2007 10:41 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Ако при всеки неуспех (не само във фитнеса) се отказвах или губех вяра, едва ли щях да направя каквото и да било! Има една много хубава мисъл:
Един мъж може да бъде унищожен, но не и победен!
Който както иска да го разбира
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Дек 03, 2007 10:53 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
нямам консултации със специалист.. все още нямам намерения да ставам култорист  иначе всичко прая .. както са ми казали .. а упражненията като питам тренера.. казва че ги прая добре
|
| Пон Дек 03, 2007 11:43 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
DARGON написа:нямам консултации със специалист.. все още нямам намерения да ставам култорист
Това не значи че не трябва да се консултираш с лекари!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Дек 04, 2007 12:04 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
100 % ще видиш разлика след около година.. започни да се теглиш на 4 месеца и да не се гледаш толкова често.. както и да гледаш колко точно дигаш.. капка по капка вир става...
|
| Вто Дек 04, 2007 5:06 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
ахам благодаря ви
и макс пейн .. да е прав си . .,,че като се гледам много и често и .. започвам да свиквам и не усещам разликата
|
| Вто Дек 04, 2007 6:49 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
аз разликата я усещам по дрехите  намери си някаква твоя стара тениска която ти е почти по теб  някоя която ти е малка  облечи я след 2-3 месеца и сам ще видиш как е, дали ти стой по същия начин, дали ти е станала по широка (да не дава господ  ) и дали ти е тясна
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Дек 04, 2007 6:55 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
чесно казано по дрехите единственото което осещам е ,че корема ми е станал още по голям и като седна вече става супер гаден  като прасе съм
|
| Вто Дек 04, 2007 8:09 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
хах аз пак така се харесвам  аз искам да имам и мазнинки никога не съм искал няма и да искам да бъда някакъв като колтурист, просто не ми харесва  аз пък по едни потници усещам как гърба ми е доста по голям от преди, преди си ми бяха широчки а сега дори ми убиват о не ги нося  но корем за щастие все още нямам, пък и аз тренирам често корем и то все разнообразни упражнения
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Дек 04, 2007 8:23 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
Даргон, аз спрях тая година щотото ми писна и реших да спра малко и сега лятото едни приятели почнаха да хоят на фитнеси и аз реших да ходя с тях ходих ии ми стана кеф  и по4нах да тренирам сериозно пих някаф креатин до половината(щото имаше гаден вкус и го изхвърлих) и след като го изхвърлих точно 2 седмици незнам дали на мен ми се струва или наистина е така но имаше мнооого гоялм ефект бях дигнал и тежестите на лежанката и в огледалото имаше мн голям ефект нз дали беше от тренировката или от нещата, които ядох щотото ядох доста а пък и ходя на бокс така4е не се отчайвай ако не ти се ходи или си изморен нищо неможе ти помогне спри малко за 1 2 месеца после пак ше ти се доходи повярвай ми!
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Вто Дек 04, 2007 8:59 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
мхм .. няя ходя си .. ама почвам да се притеснявам много за корема ми .. ужасно много ми се е подул .. като си го стегна.. горната част е много здрава даже на подходяща светлина .. може да се види как лекичко се разделят 2та реда ... най-горните и вторите коремни мусколи въпреки ,че по средата я няма тая линия .. Но като застана в страни или седна .. и направо ми става ужасно голям .. и много се притеснявам вече .. наистина корема ми се е подул отвътре много  и нз.. защо така .. в горната част съм качил 3 сантиметра.. и нз.. какво да правя .. не искам да го свалям в момента .. или поне не много щото все пак тренирам за маса.. на пролет ще свалям но искам поне да не расте.. дайте някакъв савет.. как да спра това "подуване"
|
| Вто Дек 04, 2007 10:54 pm |
|
 |
|
|