| Автор |
Съобщение |
DARGON
Потребител
|
 Разсъждения за добавките
е ок .. пия - арганин , креатин , протеин , гултамин .. от 3 седмици .. и единственото нещо което е по различно е това ,че горната част на корема ми се е подула като плондер.. нито усещам да съм по силен (от креатина) нито по издръжлив нито по-голям .. май.. както казваше 1 приятел на баща ми (които има собствена фитнес зала една от най добрите в димитровград .. доста близко до хасково) ,че само дето съм си дал парите.. и няма да усетя никаква разлика .. и ,че няма смисал ..
е да ви кажа и аз мисля така :/ в последно време .. не мога и да се амбицирам да тренирам сериозно .. с това даскало и тва време в залата .. ми се спи .. мързи ме .. направо се отчаях.. и като се сетя колко пари се оръсих за тия боклуци .. почва да ме боли сърцето :/
П.П. направих темата.. за да видя дали някой ще каже ,че наистина съм се прецакал или поне да ме успокои ,че ще стане нещо хахаха
|
| Съб Дек 01, 2007 11:05 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
vankatamen
Потребител
|
Като ходиш на фитнес без желание и се едно някои те кара на сила ако щеш и сичките видове анаболи си земи ефекти големи няма да има
|
| Нед Дек 02, 2007 2:20 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
 Re: Разсъждения за добавките
DARGON написа:е ок .. пия - арганин , креатин , протеин , гултамин .. от 3 седмици .. и единственото нещо което е по различно е това ,че горната част на корема ми се е подула като плондер.. нито усещам да съм по силен (от креатина) нито по издръжлив нито по-голям .. май.. както казваше 1 приятел на баща ми (които има собствена фитнес зала една от най добрите в димитровград .. доста близко до хасково) ,че само дето съм си дал парите.. и няма да усетя никаква разлика .. и ,че няма смисал ..
е да ви кажа и аз мисля така :/ в последно време .. не мога и да се амбицирам да тренирам сериозно .. с това даскало и тва време в залата .. ми се спи .. мързи ме .. направо се отчаях.. и като се сетя колко пари се оръсих за тия боклуци .. почва да ме боли сърцето :/
П.П. направих темата.. за да видя дали някой ще каже ,че наистина съм се прецакал или поне да ме успокои ,че ще стане нещо хахаха
абе...аз бих казал много работи,ама модоветв ще ме цакат!!!за товак щи кажа-занимавай се с нещо друго,фитнеса ми се струва не е за теб...
|
| Нед Дек 02, 2007 2:25 am |
|
 |
maria
Модератор
|
DARGON, при теб май се получава един ефект , какъвто на по-млади години забелязах, когато се мъчех изведнъж да отслабна с по 4-5 кг  Колкото повече диети правех и гълтах разни хапове, толкова повече се закръглях. После разбрах, поговорката 'Капка по капка...". Е, аз трябваше да я прилагам в обратен вид, но е все същото. И наистина трябва желание.Като не ти се ходи сега на фитнес, спри за малко... после пак, но с удоволствие, нали няма да се явяваш на Мистър Олимпия , та да те е страх, че ще загубиш форма.
|
| Нед Дек 02, 2007 7:05 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
ами имам желание .. и то голямо .. защото си преследвам целта.. но .. се чувствам някак си изтущен.. ако на ден прая 2 мусколни групи .. с 1та се справям добре и на другате вече ми става едно тягостно и тежко :/ .. а уж ся тренирам за маас.. и най-вече в гърдите.. ко ли не прая.. те тия гърди не са мръднали грам.. :/ имам чувството ,че и цялата менделеева таблица да изпия все същата  и все пак благодаря .. най -вече на мариа
П.П. няма да е зле ако изтрийте темата или я заключите.. просто като я правих .. пак ме бяха фанали лудите :/
|
| Нед Дек 02, 2007 10:20 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Куца ти храненето според мен.И не се отчаиваи аз бях в застои от близо 1 година ... сега почнах цикъл пък да видим дали ще дръпна нещо.Усещам препаратите ама засега никакъв ефект.И щом се чуфстваш толко изморен тренираи 1 муск груба в 1 ден и си земи някфи аминокиселини и сурватка по възможност
|
| Нед Дек 02, 2007 10:33 am |
|
 |
maria
Модератор
|
Според мен темата е добра, всеки навярно е "хващан от лудите" за нещо, което е важно за него  Някои просто не си го признават
|
| Нед Дек 02, 2007 10:45 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
аполон .. нз.. аз не спазвам никаква диета.. просто съм се отказал от сладките неща .. мазните (от типа дюнер) и от газираните напитки .. и най-вече от колата .. иначе всичко др.. си го ям .. когато съм гладен .. :/ възможно ли е от това :/ ама .. просто .. като съм на училище .. и ми е малко трудно да си спазвам дадена диета .. там обикновенно ям пица с сок или айрян .. защото просто това е единственното което има :/
|
| Нед Дек 02, 2007 10:52 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
носи си сандвичи  аиде БРБ излизам за работа довечера ще имам повече време да ви обарна внимание
|
| Нед Дек 02, 2007 11:03 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
хаха  малко ми е смешно но бих .. го направил  ако ще има ефект  ок аполон. очаквам довечера да дадеш някаф хубав съвет относно храната
|
| Нед Дек 02, 2007 1:37 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Даргон добавките, които взимаш са доста... би трябвало да усещаш ефекта от тях.. макар и минимално.. Защото добавките не са анаболни препарати и няма как да ги усещаш така, както очакваш.. Успокой си психиката и се опитай в залата да тренираш не за да пораснеш голям, а за да натовариш мускула си и да се почувстваш по - добре... това е моят съвет..
|
| Нед Дек 02, 2007 2:05 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
не може да няма никакъв ефект  ти или не можеш да го усетиш или нещо психиката не ти е подходяща за фитнес  не мисли и не брой дните, не очаквай за 1 месец да станеш здрав, ако нямаш желание нищо няма да стане  само ще си губиш времето и парите  аз едвам чакам да дойде утре, че да ходя в залата, незнам приятно ми е кефя се като се видя супер напомпан и "здрав"  незнам всичко е въпрос на психика
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Нед Дек 02, 2007 2:11 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
преди и аз бях така.. всеки ден ходех и ми беше супер супер яко .. ама ся зариди даскалото и зариди ОГРОМНИТЕ резултати дето получавам.. се отчайвам все повече и повече.. и да .. пия много неща и са на що годе добри фирми .. и да ви кажа.. преди вдигах .. 65 а последната седмица 60 на лежанката.. :/ просто не знам :/
|
| Нед Дек 02, 2007 2:22 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Даргон.. аз бях на анимал стак и не успях да мръдна с повече от 5 кг на сила... и 1,5 - 2 кг на маса за 21 дни... нещата стават бавно...
|
| Нед Дек 02, 2007 2:30 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
ами ок  значи ще си бутам.. в фитнеса .. и след някоя друга година може би ще видя някаква разлика..
|
| Нед Дек 02, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
|