Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Рамо програма
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Рамо програма 
Хора може ли да ми кажете .. някаква програма за рамена .. мойте са доста малки .. последно време почнах да тренирам по сериозно и се поуголемиха ама има още доста да се работи та... тренирам рамо 2 пъти в седмицата Сряда и Петък .. може ли да ми кажете какви упражнения да прая

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
1 упражнение за средно,предно и задно (раменни преси) с стабилни дъмбели 3 серии докато ги натовариш г/д около 12 повторения

1 упражнение за предно (ти си го избираш) 3хпак така докато осетиш натоварване

1 упражнение за задно (ти си го избираш) 3х докато се натовари

1 упражнение за средно (по твои избор) 3х докато се натовари

аз така тренирам моите рамена и сам достадоволен.Нека видим какво ще кажат колегите

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз съм така

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
ок мерси ама .. туй не го разбрах .. аз тъй като съм новичък в фитнеса .. и не разбрах кфи дъмбели .. каде да ги вдигам тия дъмбели настрани напред ..

и тия аз задно предно средно .. ам което си избера Wink може ли да ми обясниш направо как и какво упражнение да прая защото аз не знам упражнения ..

Отговорете с цитат
Мнение  
в саита има видео упразнения http://www.fitnes-bg.com/%C2%E8%E4%E5%EE_%D3%EF%F0%E0%E6%ED%E5%ED%E8%FF/

Отговорете с цитат
Мнение  
Повече от 1 упражнение за глава на рамото не е нужна освен ако не си доста напреднал. Имай го в предвид.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ок хора мерси много Smile значи аз за рамо прая следното: 1во прая седнал с лост зад врата ми .. 4 серий после прая така с дъмбели настрани за средно рамо .. ама .. за предно ? какво да прая ? казаха ми с щанга седнал ама пред връта ми ама ми е мн трудно игадно .. има ли др упражнение ... ?

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.bb-team.org/exercise/1191 етва Smile

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Така :

Предно рамо : http://www.bb-team.org/exercise/1191 правиш 3 серии докато се натовари

задно рамо : http://www.bb-team.org/exercise/1195 правиш 3 серии докато се натовари

средно : имаше едно много добро,но немога да го намера,аз от него дръпнах на рамена някои да му каже нещо за средно и

раменни преси последно сериии -10-12 повторения

Отговорете с цитат
Мнение  
мини на една тренировка седмично за рамо тъи като се натоварва и когато правиш гърди и това е грешно сряда и петък имат само един ден почивка сигурно претренираш

Мнение  
fitness-m.com написа:
мини на една тренировка седмично за рамо тъи като се натоварва и когато правиш гърди и това е грешно сряда и петък имат само един ден почивка сигурно претренираш
тази тема е стара

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети