Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Рамо
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Рамо 
Имам проблем с дясното рамо(десничар съм) като се набирам ми прехрупва нещо и боли Crying or Very sad Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
иди на лекар, той ще ти изпише сигурно някакъв мехлем и на мен така ми прищракваше когато правих на скрипеца от зад (незнам как да го кажа по правилно) и 2 седмици вдигах с по малки тежести на това упражнение и един мой съученик (волейболист) ми предложи един мехлем Bengay ли нещо такова мазах се и сега не ми щрака така, според мен голяма е вероятноста и да не сме загрявали добре за това така да ни е щракало Rolling Eyes

Metallica FOREVER!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
повече загряваи

Отговорете с цитат
Мнение  
Има много хора на които им щрака, на мен пък краката ми щракат и рамото на заден скрипец като на метал. Всъщност загрявката е най-добре за предпазване от травми, а като се прави скрипец отзад е все едно отпред но само се износва повече ставата раменната и се тренира задното рамо, правете си скрипеца отпред, а после упражнение за задно рамо и ще сте добре.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение Re: Рамо 
HEATSEEKER написа:
Имам проблем с дясното рамо(десничар съм) като се набирам ми прехрупва нещо и боли Crying or Very sad Crying or Very sad

Вземи си Yong&Flexi

Отговорете с цитат
Мнение  
Многог благодаря на всички Wink Wink

Мнение  
Същия проблем имах, шефа препоръча Young&Flexy...така и не го взех де Laughing но за сметка на тва пък спрях да правя скрипец и набирания зад врат, оправи се от самосебе си и причината дойде на яве.
Не правете зад врат.Тва е моя съвет Smile

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Икато работите за рамо внимавайте докъде пускате.

Отговорете с цитат
Мнение  
На мене дясното рамо така ми прещраква като правя рамо а и не само ей така като си го вдига в страни дори и сега си ми щтрака и боли доста направи ми впечатление, че тук едно момеч каза, еч волейболист му е казал за мехлема, а аз играя волейбол и съм десничар това може да помогне...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети