| Автор |
Съобщение |
HEATSEEKER
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
 Рамо
Имам проблем с дясното рамо(десничар съм) като се набирам ми прехрупва нещо и боли
_________________ AC/DC и ФИТНЕС
|
| Вто Дек 04, 2007 7:43 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
иди на лекар, той ще ти изпише сигурно някакъв мехлем и на мен така ми прищракваше когато правих на скрипеца от зад (незнам как да го кажа по правилно) и 2 седмици вдигах с по малки тежести на това упражнение и един мой съученик (волейболист) ми предложи един мехлем Bengay ли нещо такова мазах се и сега не ми щрака така, според мен голяма е вероятноста и да не сме загрявали добре за това така да ни е щракало
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Дек 04, 2007 7:47 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
повече загряваи
|
| Сря Дек 05, 2007 9:29 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Има много хора на които им щрака, на мен пък краката ми щракат и рамото на заден скрипец като на метал. Всъщност загрявката е най-добре за предпазване от травми, а като се прави скрипец отзад е все едно отпред но само се износва повече ставата раменната и се тренира задното рамо, правете си скрипеца отпред, а после упражнение за задно рамо и ще сте добре.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Сря Дек 05, 2007 10:41 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
 Re: Рамо
HEATSEEKER написа:Имам проблем с дясното рамо(десничар съм) като се набирам ми прехрупва нещо и боли 
Вземи си Yong&Flexi
|
| Чет Дек 06, 2007 12:48 am |
|
 |
HEATSEEKER
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Многог благодаря на всички
_________________ AC/DC и ФИТНЕС
|
| Пон Дек 10, 2007 8:27 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
Същия проблем имах, шефа препоръча Young&Flexy...така и не го взех де  но за сметка на тва пък спрях да правя скрипец и набирания зад врат, оправи се от самосебе си и причината дойде на яве.
Не правете зад врат.Тва е моя съвет
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Пон Дек 10, 2007 10:10 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Икато работите за рамо внимавайте докъде пускате.
|
| Вто Дек 11, 2007 6:04 am |
|
 |
stoevstz
Потребител
|
На мене дясното рамо така ми прещраква като правя рамо а и не само ей така като си го вдига в страни дори и сега си ми щтрака и боли доста направи ми впечатление, че тук едно момеч каза, еч волейболист му е казал за мехлема, а аз играя волейбол и съм десничар това може да помогне...
|
| Сря Дек 26, 2007 12:10 am |
|
 |
|
|