|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
Zazz
|
 Растеж?
Здравейте, искам да ви попитам как влияе фитнеса на растежа.В момента съм 168 и съм на 15 години.Бих желал да порасна до към 180 поне.Преди 1 година ходих на фитнес за 2 месеца и от фитнеса или незнам какво пораснах с 10см.Ако знаете нещо повече по въпроса, моля кажете.
|
| Пет Апр 25, 2008 7:51 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
 Re: Растеж?
Zazz написа:Здравейте, искам да ви попитам как влияе фитнеса на растежа.В момента съм 168 и съм на 15 години.Бих желал да порасна до към 180 поне.Преди 1 година ходих на фитнес за 2 месеца и от фитнеса или незнам какво пораснах с 10см.Ако знаете нещо повече по въпроса, моля кажете.
Човек ти още си на 15 години, още си в пубертета. До към 18 ще станат много неща, много неща ще се променят, ще пораснеш с още, с колко не мога да кажа, при всеки е индивидуално, може и наследствено да е, а може и до ген в някой случей.
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Пет Апр 25, 2008 8:02 pm |
|
 |
Zazz
|
MindDriver написа:Zazz написа:Здравейте, искам да ви попитам как влияе фитнеса на растежа.В момента съм 168 и съм на 15 години.Бих желал да порасна до към 180 поне.Преди 1 година ходих на фитнес за 2 месеца и от фитнеса или незнам какво пораснах с 10см.Ако знаете нещо повече по въпроса, моля кажете.
Човек ти още си на 15 години, още си в пубертета. До към 18 ще станат много неща, много неща ще се променят, ще пораснеш с още, с колко не мога да кажа, при всеки е индивидуално, може и наследствено да е, а може и до ген в някой случей. 
Ама фитнеса може ли да ми спре растежа ?
|
| Пет Апр 25, 2008 8:28 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Zazz написа:MindDriver написа:Zazz написа:Здравейте, искам да ви попитам как влияе фитнеса на растежа.В момента съм 168 и съм на 15 години.Бих желал да порасна до към 180 поне.Преди 1 година ходих на фитнес за 2 месеца и от фитнеса или незнам какво пораснах с 10см.Ако знаете нещо повече по въпроса, моля кажете.
НЕ Следващия който попита същото ще се изтрива и ще му пращам линк с тази тема.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пет Апр 25, 2008 8:40 pm |
|
 |
Zazz
|
jkklouna написа:Zazz написа:MindDriver написа:Zazz написа:Здравейте, искам да ви попитам как влияе фитнеса на растежа.В момента съм 168 и съм на 15 години.Бих желал да порасна до към 180 поне.Преди 1 година ходих на фитнес за 2 месеца и от фитнеса или незнам какво пораснах с 10см.Ако знаете нещо повече по въпроса, моля кажете.
Може ли да ми дадеш линка към подобна тема, защото аз неможах да намеря.
|
| Пет Апр 25, 2008 8:42 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
Zazz написа:jkklouna написа:Zazz написа:MindDriver написа:Zazz написа:Здравейте, искам да ви попитам как влияе фитнеса на растежа.В момента съм 168 и съм на 15 години.Бих желал да порасна до към 180 поне.Преди 1 година ходих на фитнес за 2 месеца и от фитнеса или незнам какво пораснах с 10см.Ако знаете нещо повече по въпроса, моля кажете.
Може ли да ми дадеш линка към подобна тема, защото аз неможах да намеря.
Мързи ви да търсите значи, малко упорист и повечко ровене. Темата е актуална и не е от преди
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Пет Апр 25, 2008 9:53 pm |
|
 |
Gr4
Потребител
Местожителство: Видин/Бургас
|
Ама фитнеса може ли да ми спре растежа ?[/quote]
в никакъв случай (както вече беше писано), моят тренер е бил щангист, а е висок 185см. Но все пак ти си още на 15, не се нахвърляй на големите тежести
_________________ We're Gonna Pump 'Till We DIE!
|
| Съб Апр 26, 2008 9:39 am |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Май 17, 2008 6:09 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|