Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Релеф без загуба на мускулна маса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Релеф без загуба на мускулна маса 
Пробвах с ALC на scitec nutrition да се изчистя от не големите но дразнещи мазни натрупвания,но незабелязах ефект след една опаковка от 60 капсули.А и бях прочел от един човек в този форум че при почистване без химия резултата е просто слабо манекенско тяло.
Та какво да ползвам за почистване,и въпреки това оголемяване и орелефяване на мускулите (наи-вече тези на корема и гърдите).Тъй като десега не съм взимал медикаменти (само добавки) ще помоля за по-подробно обяснение относно това как (с какво) да се предпазя от вредните странични ефекти,какво да ползвам,и как.
Другият ми въпрос е от каде мога да намеря медикаментите които са ми нусжни,и на каква цена?
Прочетох добри неща за "дека",използван заедно със метан.Но доколкото съм чувал метана е стероида с най-вредно въздеиствие,а това енещото което искам да намаля до минимум.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Релеф без загуба на мускулна маса 
Ultra написа:
Другият ми въпрос е от каде мога да намеря медикаментите които са ми нусжни,и на каква цена?

Щом нямаш познат , който да ти продаде е малко вероятно да си намериш "нементета", Аз мога да ти предложа примерно ретаболил и омнадрен от аптеката , но с тоя ретаболил ще ти излезе много скъпо

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
А няма ли от каде да си купя,тоест няма ли човек от бургас тук във форума с подобни връзки?
И колко скъпо излиза този ретаболил,и високата му цена означава ли по-високо качество,или по-малко странични странични ефекти?

Отговорете с цитат
Мнение  
за "почистване" са подходящи винстрол и стромба

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
за "почистване" са подходящи винстрол и стромба

те са 1 и също,само че вистрола е на инжекции а стромбата на хапчета Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако използваш много антикатаболици няма да изгубиш маса (не много както са ти казали). Аз примерно взимам по 30 - 40 гр. глутамин на ден и 12 гр. BCAA и за сега съм доволен. Въпреки че не може да се блокира изцяло кортизола както правят стероидите Wink

Мнение  
Вземи си омнадрен по 1 на седмица за 8 седмици и ампулата я дели на няколко приема , примерно понеделник и петък по половин ампула , ако можеш да го разделиш и на 3 ампулата , още по-добре и много протеин и амино + нвд разбирасе и кардио.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
А какво става ако правиш само НВД
л карнитин
амино и протеин Rolling Eyes Rolling Eyes

много ли се губи Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Прочетеното за стероидитре ме отказа от тях,така че в момента залагм на тренировки и кардио (точно сега нямам никъкви финанси за добавки,и взимам само екдистил).

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети