Здравейте. на 15 години съм ... от Пловдив .. :] (Май няма смисъл града да го казвам ,но ... :] )
Искам малко да заякна смисъл ...
На 15 съм ... тежа 66 килограма висок съм 175.
Искам г/д след време да постигна г/д такова тяло.
Ако може да ми направите програма ?
Съб Юли 05, 2008 5:44 pm
Administrator
zverozavar Потребител
е то тва ако ти е идола до никаде няма да стигнеш
Съб Юли 05, 2008 5:49 pm
Maks40
Ако може да преместите темата в Тренировки .. видях ,че тук не и е мястото :]
Съб Юли 05, 2008 5:49 pm
Maks40
Не ми е идола ... Просто искам такова тяло ... смисъл ... да си го потдържам такова .. не искам да преличам на някоя бойна машина за обийства :]
Съб Юли 05, 2008 5:50 pm
aGGeSSive` Модератор
Местожителство: В залата
тос дали има 70 кила се чудя
_________________ Български Национален Съюз - IYI Да живее България!!!
Съб Юли 05, 2008 6:45 pm
Ultra Потребител
Пич,чсно че не искаш големи мускули и тяло,но той тоя е просто слаб.За да станеш катоо него ти е нужно само бягане.
Има доста по-красиви и слаби тела,който можеш да си поставиш за цел,защото това ще ти деиства като мотивация.
Хората които искат да имам телата тип "мечтата на момичетата" в повечето случаи просто нямат късмет с девоиките, се опитват да ги превлекат по този начин.Това са моите наблюдения.Ако и ти си от тях (от линка ти оставам с такова впечатление),трябва да знаеш че не тялото е най-важния фактор.
Съб Юли 05, 2008 9:40 pm
Maks40
Не е това ... просто искам да си имам тяло от утре почвам да си ходя редовно на фитнес.
Мен момичетата все още не ме греят кой знае колко.
Все пак мисля и за себе си, не съм като други ,който гледат да потражават на "някой".
С грешно впечатление си останал, предполагам защото нямаше просто как да Ви покажа какво искам.
Съб Юли 05, 2008 10:59 pm
Ultra Потребител
Фитнеса е едно от най-полезните неща с които можеш да се захванеш.А ако започнеш да се храниш и правилно ще си осигуриш един доста комфортен живот за напред.така ще се разграничиш от повечето хора по света (работя сред немци,англичани и американци,и на 10 чошека един е със що годе нормално телосложение).
В момента е: Съб Авг 30, 2008 7:42 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети