Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Републиканско културизъм Карлово 2008 - Новини
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
the_dog написа:
Много яд ме хвана, че не излязох... в категорията ми щях да се класирам сред първите като видях останалите Sad

Празни приказки не ми се слушат Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Exclamation
Що не напраиха категория до 150кг мъже , че сега съм близо толкова с 1,23% телесни мазнини ех

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
Тос пък, аз се бях подготвил, ама не излязох, защото се разболях от грип, закво се изказваш като не знаеш Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi написа:
Празни приказки не ми се слушат Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Exclamation
Що не напраиха категория до 150кг мъже , че сега съм близо толкова с 1,23% телесни мазнини ех

Е айде сега не сички са начинаещи тука, недей послъгва толкова явно Wink

Мнение  
Лесно е да се критикува и да се казва ако бях анправил еди какво си щях да съм еди къде си.И аз ако бях по -структен нямаше да съм в тая ситуация.

Мнение  
Къде се загуби, Викторе? Сигурно ти е трябвала почивка, но помислих, че си ни забравил нещо Very Happy Каквато и да е ситуацията, минала е Very Happy Гледай напред.
Между другото от нашата зала е имало момчета на състезанието и казват, че съчетанието и позирането ти са били отлични. Толкова си млад, че имаш време да оправиш и другите неща. Сега тренираш ли, почиваш ли ?

Мнение  
maria написа:
Къде се загуби, Викторе? Сигурно ти е трябвала почивка, но помислих, че си ни забравил нещо Very Happy Каквато и да е ситуацията, минала е Very Happy Гледай напред.
Между другото от нашата зала е имало момчета на състезанието и казват, че съчетанието и позирането ти са били отлични. Толкова си млад, че имаш време да оправиш и другите неща. Сега тренираш ли, почиваш ли ?

Почива Wink Просто му трябва малко време за релакс Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Виктор Терзийски написа:
Лесно е да се критикува и да се казва ако бях анправил еди какво си щях да съм еди къде си.И аз ако бях по -структен нямаше да съм в тая ситуация.

Тука вече съм съгласен, както и да е... има време ти поне не се отказвай, аз може и да не се реша втори път за такова нещо, по простата причина, че исках не да мачкам и да печеля, а да видя къде съм, но сигурно така и така няма да разбера... ти поне продължавай, имаш добър ген Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
TrOfi написа:

Е айде сега не сички са начинаещи тука, недей послъгва толкова явно Wink

Тва е ирония по скоро Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми сега не тренира.Почвам от понеделник.Ще видиме за кое съсетзание ще се готвя.Дали за есента или направо за другата година.

Мнение  
Виктор Терзийски написа:
Ми сега не тренира.Почвам от понеделник.Ще видиме за кое съсетзание ще се готвя.Дали за есента или направо за другата година.

Ами Вик, два шанса имаш Mr. Olimpya или Iron Man Wink

Мнение  
RockyBalboa написа:
Виктор Терзийски написа:

Ами Вик, два шанса имаш Mr. Olimpya или Iron Man Wink
е това ме изкефи и аз така мисля

Отговорете с цитат
Мнение  
Rokie къде забрави Арнолд Класик Wink

Мнение  
Бе аз републикански да сатнем тия са лесни другите Laughing Laughing

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети