| Автор |
Съобщение |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
 Републиканско културизъм Карлово 2008 - Новини
|
| Нед Апр 13, 2008 3:51 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Или турнира е купен или журито е съставено от идиоти!
Не го казвам просто така, ще се обоснова. По едничката снимка която видях досега видях няколко неща:
Учасникът победител има много слабо развити крака с такива крака би трябвало да се класира доста по назад в класацията!
Широк таз и недостатъчно изчистен в долната част на тялото!
Незнам дали е от снимката но ми се струва че не е усвоил достатъчно тънкостите на позирането!
И това заключение го правя само по една снимка!
Сега след това което стана си задавам въпроса "До кога ще се случват такива глупости в България?" Вместо да стимулират младите те убиват всякакъв хъс и надежда само защото някой татко с парички е решил да направи глесения си син републикански шампион! Ами ощетените? Корупцията толкова много се е вкоренила в тая държава че е обхванала дори младешките среди!
България я няма вече от Великата България не е останало нищо! Това подобие на държава в което живеем само петни името "България"!
Не ангажирам никой с моето мнение! А на Виктор искрено му сачувствам и единствения съвет който мога да му дам е да тренира все по усърдно и нахъсано и догодина да докаже че е много над нивото на другите и да не оставя и минимален шанс това да се повтори!!!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Апр 13, 2008 4:59 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
абе каква е тая подигравка като видях снимките направо нямам думи имаше само 1 дето можеше леко да се мери с виктор ама в никакав случаи да бие (другите като ги видях ше ида да се намажа с коремчето ше ги бия  в крага на шегата разбирасе )
|
| Нед Апр 13, 2008 5:17 pm |
|
 |
f13rce
Потребител
|
ЛЕЛЕЕ пълен потрес то оставаше номер 15 да стане пръв
| Нед Апр 13, 2008 9:31 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
f13rce написа:ЛЕЛЕЕ пълен потрес то оставаше номер 15 да стане пръв 
Hristo Borisov написа:тоя пък номер 15 ебати злето кои ваобще го е пуснал там ? то преди тва не ги ли оглеждат за такива като него или всеки може да участва ?
Не се подигравай на хората! Само това че е имал куража да отиде там трябва да е достатъчно! Ти като си по корав що не отиде да се състезаваш?! Най лесното нещо е да се подиграваш на някой!
Последната промяна е направена от RockyBalboa на Нед Апр 13, 2008 9:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Апр 13, 2008 9:50 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
тоя пък номер 15 ебати злето кои ваобще го е пуснал там ? то преди тва не ги ли оглеждат за такива като него или всеки може да участва ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Нед Апр 13, 2008 9:50 pm |
|
 |
f13rce
Потребител
|
не се подигравам просто го дадох за сравнение,че и той и н10 не могат да се мерат с Терзийски ,а съдийте са "уакали"работата
П.П. Мисля че олимпиския девиз "Важно е участието" смисъла му се е изпарил отдавна
Последната промяна е направена от f13rce на Нед Апр 13, 2008 10:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
| Нед Апр 13, 2008 10:01 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
роки не е то така. и аз днес имах куража да се явя на кандидатстудендския ми изпит но нищо не направих . аз си знаех още предварително че няма да направя защото нищо не бях учил . че сега същата работа ква фаида като се явил като не е подготвен ? немислиш ли ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Нед Апр 13, 2008 10:05 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
Виктор беше леко воден , генади беше по нацепен в горната част от всички , единствено краката само доста зле и не беше за първото място се пак , не беше курупция със сигорност , просто некомпетентно жури и за това не е виновно грам момчето , аз се пак го поздравявам с победата , а виктор нека да тренира по-осърдно и да си знае че е първи.
|
| Пон Апр 14, 2008 7:07 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
и аз не смятам че беше корупция но съм абсолютно сигурен в некомпетентноста на журито. Първо на генади никой не му разреши да започне съчетанието си. После то беше под всяка критика, в много сътезания показването че има крампи се накзва с отнемане на точки абе не ми се пише че иначе имам да кажа още поне 100 неща
|
| Пон Апр 14, 2008 6:58 pm |
|
 |
aaaaa
|
МН е тъпо да се говори зад гърба на някой но както и да е . 1-во този които беше на микрофона диктор ли е какъв е незнам каза да излезе 10-ти номер.2-ро ми преебаха музиката и я пуснаха на следващия.3-то на крака виктор биеше сичките
4-то кажи кой беше по релефен от мен ?
5-то каде казвам че сам заслужил да сам 1-ви или да споря нещо ?? Еииии много сте ми смешни такива.Аз с виктор нямам никакъв проблем и не мисля да си развалям отношенията с него заради 1 състезание .Ае със Здраве.
ТВа е единствения път в който пиша в този форум !!
|
| Пон Апр 14, 2008 10:34 pm |
|
 |
metoman
Потребител
|
Да,журито беше подкупено с 3кг суроватка на нутрим
Я не се излагайте бе,класирането си е много правилно,Гената беше много релефен,а Виктор с добра пропорция,Гената със слаби крака-Виктор-воден,така че нещата отиват на кантар!
_________________ Без бодеж,няма растеж!
White Pride World Wide!
Adolf Hitler unser Fuhrer!
14/88
|
| Вто Апр 15, 2008 12:44 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
aaaaa написа:МН е тъпо да се говори зад гърба на някой но както и да е . 1-во този които беше на микрофона диктор ли е какъв е незнам каза да излезе 10-ти номер.2-ро ми преебаха музиката и я пуснаха на следващия.3-то на крака виктор биеше сичките
4-то кажи кой беше по релефен от мен ?
5-то каде казвам че сам заслужил да сам 1-ви или да споря нещо ?? Еииии много сте ми смешни такива.Аз с виктор нямам никакъв проблем и не мисля да си развалям отношенията с него заради 1 състезание .Ае със Здраве.
ТВа е единствения път в който пиша в този форум !!
Първо моето момче никой не казал че ти си виновен. После не си позволявай да ми казваш дали съм смешен. Не можеш да окачествяваш в коментарите в една медия като разговори зад гърбъ на някого. Второ аз смятам че си постигнал много за възраста си но не заслужавше първото място въпреки доброто нацепване на мускулните фибри в горната част на тялото. Погледни елитни състезания и ще разбере грешките кито имаше. Да не говорим за смешните подвиквания от хората които те подържаха (относно гъза) . Съчетанието също е важен елемент както и самото представяне на задължителните елементи а ти имаш да поработиш върху тях. Знам че рано и лкъсно ще го направиш, но когато подходиш по този начин ще заслузиш първото място и няма да има одумвания. Знам че не си виновен ти за това че си първи но когато хора усещат несправедливост отношението се пренася върху всички които са облагодетелствани.
|
| Вто Апр 15, 2008 9:46 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
дайте малко инфо как беше класирането
|
| Пон Апр 21, 2008 6:41 am |
|
 |
the_dog
Потребител
|
Много яд ме хвана, че не излязох... в категорията ми щях да се класирам сред първите като видях останалите
|
| Вто Апр 22, 2008 5:46 pm |
|
 |
|
|