Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Републиканско културизъм Карлово 2008 - Новини
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Републиканско културизъм Карлово 2008 - Новини 
Републиканско културизъм Карлово 2008 - Новини и снимки

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Или турнира е купен или журито е съставено от идиоти!
Не го казвам просто така, ще се обоснова. По едничката снимка която видях досега видях няколко неща:
Учасникът победител има много слабо развити крака с такива крака би трябвало да се класира доста по назад в класацията!
Широк таз и недостатъчно изчистен в долната част на тялото!
Незнам дали е от снимката но ми се струва че не е усвоил достатъчно тънкостите на позирането!

И това заключение го правя само по една снимка!
Сега след това което стана си задавам въпроса "До кога ще се случват такива глупости в България?" Вместо да стимулират младите те убиват всякакъв хъс и надежда само защото някой татко с парички е решил да направи глесения си син републикански шампион! Ами ощетените? Корупцията толкова много се е вкоренила в тая държава че е обхванала дори младешките среди!
България я няма вече от Великата България не е останало нищо! Това подобие на държава в което живеем само петни името "България"!
Не ангажирам никой с моето мнение! А на Виктор искрено му сачувствам и единствения съвет който мога да му дам е да тренира все по усърдно и нахъсано и догодина да докаже че е много над нивото на другите и да не оставя и минимален шанс това да се повтори!!!

Мнение  
абе каква е тая подигравка като видях снимките направо нямам думи имаше само 1 дето можеше леко да се мери с виктор ама в никакав случаи да бие (другите като ги видях ше ида да се намажа с коремчето ше ги бия Laughing Laughing в крага на шегата разбирасе )

Отговорете с цитат
Мнение  
ЛЕЛЕЕ пълен потрес то оставаше номер 15 да стане пръв Laughing

f13rce написа:
ЛЕЛЕЕ пълен потрес то оставаше номер 15 да стане пръв Laughing

Hristo Borisov написа:
тоя пък номер 15 ебати злето кои ваобще го е пуснал там ? то преди тва не ги ли оглеждат за такива като него или всеки може да участва ?

Не се подигравай на хората! Само това че е имал куража да отиде там трябва да е достатъчно! Ти като си по корав що не отиде да се състезаваш?! Най лесното нещо е да се подиграваш на някой!

Последната промяна е направена от RockyBalboa на Нед Апр 13, 2008 9:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
тоя пък номер 15 ебати злето кои ваобще го е пуснал там ? то преди тва не ги ли оглеждат за такива като него или всеки може да участва ?

Мнение  
не се подигравам просто го дадох за сравнение,че и той и н10 не могат да се мерат с Терзийски ,а съдийте са "уакали"работата

П.П. Мисля че олимпиския девиз "Важно е участието" смисъла му се е изпарил отдавна

Последната промяна е направена от f13rce на Нед Апр 13, 2008 10:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път

роки не е то така. и аз днес имах куража да се явя на кандидатстудендския ми изпит но нищо не направих . аз си знаех още предварително че няма да направя защото нищо не бях учил . че сега същата работа ква фаида като се явил като не е подготвен ? немислиш ли ?

Мнение  
Виктор беше леко воден , генади беше по нацепен в горната част от всички , единствено краката само доста зле и не беше за първото място се пак , не беше курупция със сигорност , просто некомпетентно жури и за това не е виновно грам момчето , аз се пак го поздравявам с победата , а виктор нека да тренира по-осърдно и да си знае че е първи. Twisted Evil

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
и аз не смятам че беше корупция но съм абсолютно сигурен в некомпетентноста на журито. Първо на генади никой не му разреши да започне съчетанието си. После то беше под всяка критика, в много сътезания показването че има крампи се накзва с отнемане на точки абе не ми се пише че иначе имам да кажа още поне 100 неща

Отговорете с цитат
Мнение  
МН е тъпо да се говори зад гърба на някой но както и да е . 1-во този които беше на микрофона диктор ли е какъв е незнам каза да излезе 10-ти номер.2-ро ми преебаха музиката и я пуснаха на следващия.3-то на крака виктор биеше сичките
4-то кажи кой беше по релефен от мен ?
5-то каде казвам че сам заслужил да сам 1-ви или да споря нещо ?? Еииии много сте ми смешни такива.Аз с виктор нямам никакъв проблем и не мисля да си развалям отношенията с него заради 1 състезание .Ае със Здраве.
ТВа е единствения път в който пиша в този форум !!

Отговорете с цитат
Мнение  
Да,журито беше подкупено с 3кг суроватка на нутрим Laughing Laughing Laughing Laughing
Я не се излагайте бе,класирането си е много правилно,Гената беше много релефен,а Виктор с добра пропорция,Гената със слаби крака-Виктор-воден,така че нещата отиват на кантар!

14/88
Отговорете с цитат
Мнение  
aaaaa написа:
МН е тъпо да се говори зад гърба на някой но както и да е . 1-во този които беше на микрофона диктор ли е какъв е незнам каза да излезе 10-ти номер.2-ро ми преебаха музиката и я пуснаха на следващия.3-то на крака виктор биеше сичките
4-то кажи кой беше по релефен от мен ?
5-то каде казвам че сам заслужил да сам 1-ви или да споря нещо ?? Еииии много сте ми смешни такива.Аз с виктор нямам никакъв проблем и не мисля да си развалям отношенията с него заради 1 състезание .Ае със Здраве.
ТВа е единствения път в който пиша в този форум !!

Първо моето момче никой не казал че ти си виновен. После не си позволявай да ми казваш дали съм смешен. Не можеш да окачествяваш в коментарите в една медия като разговори зад гърбъ на някого. Второ аз смятам че си постигнал много за възраста си но не заслужавше първото място въпреки доброто нацепване на мускулните фибри в горната част на тялото. Погледни елитни състезания и ще разбере грешките кито имаше. Да не говорим за смешните подвиквания от хората които те подържаха (относно гъза) . Съчетанието също е важен елемент както и самото представяне на задължителните елементи а ти имаш да поработиш върху тях. Знам че рано и лкъсно ще го направиш, но когато подходиш по този начин ще заслузиш първото място и няма да има одумвания. Знам че не си виновен ти за това че си първи но когато хора усещат несправедливост отношението се пренася върху всички които са облагодетелствани.

Отговорете с цитат
Мнение  
дайте малко инфо как беше класирането Question

Отговорете с цитат
Мнение  
Много яд ме хвана, че не излязох... в категорията ми щях да се класирам сред първите като видях останалите Sad

Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети