Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 5
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Рецепти
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Рецепти 
Предлагам в тая тема да показваме хубави здравословни рецепти!!!
Аз лично много обичам да готвя но после винаги сам си ям каквото съм си направил, просто на хората около мен им харесва повече нездравословната така наречена "бърза" храна.
Така че ако някои иска да сподели какво яде сега е момента Wink

Последната промяна е направена от RockyBalboa на Пет Ное 09, 2007 2:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Отговорете с цитат
Мнение  
Чай и стафиди Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ае не е много здравословно но много обичам като не ме марзи (което е мн рядко) да седна да си готвя спагети .. с кайма и още лайна слагам Smile и стават супер Wink или палачинки Smile просто после вс си облизват прастите хахаха Smile

а рецепта за фитнес.. 1 фр ми беше казал 1 баркоч ама нз дали е добър.. ще го споделя може да дадете 1 - 2 мнения:
1 прясно яице
1 банан цял
0.5л прясно мляко
1 супена лажица мед
и всичко това в миксера и докато стане за пиене Smile .. не съм го пробвам 1во щото нямам миксер-че и 2ро щото мисля ,че малко трудно бих успял да го изпия Twisted Evil

Отговорете с цитат
Мнение  
Днес правих тази рецепта и карам на супата Laughing :

Крем супа от картофи с прясно мляко
Написано от Диети–и-отслабване на 2 August 2007 - 11:41pm. Рецепти
Продукти:
500 грама картофи
3-4 лъжици олио
1 средно голям морков
1 глава кромид лук или бялата част от стрък праз
1 равна супена лъжица брашно
2 чаени чаши прясно мляко (при диета за отслабване - нискомаслено)
4 чаени чаши вода
1 жълтък
малко крутони
сол на вкус

Приготовление:
1. Почистените, измити и ситно нарязани лук и морков се задушават в ½ от мазнината до омекване.
2. Заливат се с кипящата вода, добавят се нарязаните картофи и всичко се вари на тих огън.
3. След като зеленчуците са готови, се разбива цялата смес с миксер или пасатор.
4. Запържва се брашното в останалата мазнина, разрежда се с 2/3 от млякото и се добавя към пасираната смес, като се разбърква непрекъснато. Ако супата е станала много гъста, може да се разреди с малко гореща вода. Посолява се на вкус. Вари се 10 минути.
5. Застройва се с останалото мляко и разбития в него жълтък, като се бърка непрекъснато.

По желание при сервирането могат да се добавят крутончета. Подходящи са и някои видове Кубети, но те обикновено са твърде солени, поради което трябва се избягват при диети за отслабване.

Взех я оттук: http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%A0%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8?page=1

Отговорете с цитат
Мнение  
хахаха аз единственото нещо което мога да си напрая са баркани или варени яйца.Поне като няма нищо за ядене не оставам гладен Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
аз пък обичам да си готвя понеже по цял ден съм сам в къщи и ако майками сутринта преди да иде на работа не е сготвила... и аз си приготвям нещо и дори често бащами ми е казвал че готвя много хубаво Laughing най - обичам да си правя гювечета просто стават върха... рецептата е... слагаш олювце на дъното после слагаш лучец и после каквото имаш в хладилника Laughing от всичко по малко Wink и накрая като са готови чукваш едно яице от горе и го оставяш колкото да се запече и после грабваш вилицата и набиваш Laughing аааа и подправки по собственно предпочитание...
а иначе за маса според мен добра рецепта е оризец със зеленчуци... продават по магазините замразени зеленчуци пише на пакетите "микс от зеленчуци" изчиства се към 500грама ориз... измива се слага се в намазнена тавичка слагат се и зеленчуците... кой колкото иска да слага ама да не стане "зеленчуци с ориз" трябва да е "ориз с зеленчуци" Laughing и малко соево сосче... ОТ АГНЕШКОТО ЩЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз по професия съм нещо като готвач почти , обаче не обичам да готва в нас , иначе мога да ви дам такива рецепти че да си оближете краката Rolling Eyes , но готва рядко (смисал по сложни манджи иначе в нас си права задушен ориз , печени картофи / пиле , некви такива по прости работи.

Отговорете с цитат
Мнение Re: Рецепти 
RockyBalboa написа:
Аз лично много обичам да готвя но после винаги сам си ям каквото съм си направил, просто на хората около мен им харесва повече нездравословната така наречена "бърза" храна.

А чиниите след голямото готвене какво ги правиш ?
Очаквайте скоро някоя рецепта и от мен . Little thongue man

Последната промяна е направена от JAKI на Чет Ное 08, 2007 3:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение Re: Рецепти 
JAKI написа:
RockyBalboa написа:

А чиниите след голямото готвене какво ги правиш ?
Очаквайте скоро някоя рецепта и от мен . Little thongue man

Аз ям направо от тенджерата (тавата) , за да не мия после съдове Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Rocky сподели някоя твоя рецепта

Дай някво предложени , какво да си сготвим тази вечер

Отговорете с цитат
Мнение  
ЕхаА хората гювеч правят, супи, ориз с зеленчуции, спагети, печени картафи, бъркочи (сами си измислят), а аз 1 чай немога си сваря...

Мнение  
JAKI написа:
Rocky сподели някоя твоя рецепта

Дай някво предложени , какво да си сготвим тази вечер

аз не сам голям готвач и си прая някви прости неща, примерно варен ориз с месо, картофи с месо е такива прости неща аз за тва пуснах темата за да си прая екперименти Smile

Мнение  
мен лично ме интересуват рецепти за овкусяване на по безвкусните храни примерно изварата коята от скоро приготвям така - слаам 4евен пипер и сол после я препурзвам на тефлонож тиган без мазнина е ства ЧУК ако някои знае как мога да овкуся пиле6кото месо за6тото 4исто бяло месо пе4ено или варено же4е не мога да го гледам

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
мен лично ме интересуват рецепти за овкусяване на по безвкусните храни примерно изварата коята от скоро приготвям така - слаам 4евен пипер и сол после я препурзвам на тефлонож тиган без мазнина е ства ЧУК ако някои знае как мога да овкуся пиле6кото месо за6тото 4исто бяло месо пе4ено или варено же4е не мога да го гледам

Извара на тиган , интересно ............ , като кюфтета ли я пържиш ?
Иначе приготвена не на тиган можеш да я овкусиш с чесън ако ядеш ,нарязани на ситно кисели краставички , червен пипер и малко майонеза , тя не е много за предпочитане ама аз си слагам малко.

Отговорете с цитат
Мнение  
направо я слагам в тигана не слагам ни6то освен 4ервен пипер и сол а мозеби от утре и чесан

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 5
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети