Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ръце
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ръце 
Хора нормално ли е едната ми ръка да е по-голяма(по-напомпана)от другата.Като ги пипам усещам разлика а и не само аз.Кажете щото съм яко притеснен
Мерси предварително

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Почти при всички е така.Не се притеснявай.Пък и като ти пораснат ръцете няма да си личи много

Отговорете с цитат
Мнение  
И на мене е така!Лявата ми ръка е 40см.,а дясната ми е 38.Обаче пък имам чувство,че дясната ми е по-силна,въпреки че ми е по-малка!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
AnTONYo написа:
И на мене е така!Лявата ми ръка е 40см.,а дясната ми е 38.Обаче пък имам чувство,че дясната ми е по-силна,въпреки че ми е по-малка!

и аз съм така Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
1-2 см са нормална разлика, не се шашкайте Wink
все пак цялото ни тяло е разделено на 2 половини - по-силна и по-слаба.
ако се вгледате ще видите, че ако например сте десничари - всичко от дясно ви е по-голямо,като почнете от пръстите на ръката,минете през предмишница,обиколка на ръката горе,рамото,обиколка на крака горе, прасеца ..
всичко от едната страна е по-голямо от другата.
при мен дори тая "линия" която ми разделя гърба е така разположена,че самия ми гръбнак ако се напипа ще се види че ми се пада от ляво,а не на самата "линия",
така,че RELAX (take it easy) Laughing

Мнение  
аз съм десничар лявата ми е с 1.5см по голяма от дясната.Просто като бачках на строежа сичко права с диасната и ми е мн по-силна... но няяям никаф бицепс почти на диасната,а на лявата дори и че се омазних леко формата не се губи ...

Отговорете с цитат
Мнение  
Засега единствено първия коментар обясни всичко и няма смисъл да допълвате, само ми е чудно от кога бицепса е фитнес гуру и кой ги раздава тея названия Twisted Evil
Последна лигавня от мен обещавам.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Тва е щото ползваш едната ръка повече за некой работи Very HappyVery HappyVery Happy , чек**жии

Отговорете с цитат
Мнение Re: Ръце 
bobi написа:
Хора нормално ли е едната ми ръка да е по-голяма(по-напомпана)от другата.Като ги пипам усещам разлика а и не само аз.Кажете щото съм яко притеснен
Мерси предварително

да. кратко и точно Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
На мен са си напълно еднакви до мелиметара почти

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
На мен са си напълно еднакви до мелиметара почти

Така са чек*д**ите като праскат и с 2те мухахахахха фанала мее лигнята не ми обр внимание Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Meрси на всички.Сега съм по-спокоен,мерси

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети