Виж новите мнения

Влез

Потребителско име:   Парола:   Запомни ме  

[ 4 мнения ] 
 Аеробиката е истината! 

Аеробиката е истината!

Мнение 
:D

Аеробиката за мене е най доброто съчетание с една диета за постигане на трудното орелефяване на мускула. Лично аз от аеробика на по "разпусната" диета свалям стабилно и то с никаква загуба на мускул за тва и пускам темата. :D

Ако имате вел аргометър у вас и сте по ранобудни, незнам каква по голяма възможност от тва да гориш мазнотии ... :wink:

Сутрин със ставането на гладно кой пие ЕЛ карнитин, кой не, не е от такова значение, важното е ДА Е НА ГЛАДНО!!!
Със ставането, вземате една бутилка водица и почвате въртене. Почвате със 25 мин. всеки път овеличавате с по 2-3 минути, докато не достигнете 40-45 мин. минимун 3 пъти в седмицата, максимун 4 :lol:

След, като стигнете 40 (примерно) минути и за тия 40 мин. сте изгорили първия път 200 калории (на най леката степен и яко въртене ЕСТЕСТВЕНО) след, тва почвате всеки ден да дигате калориите. Ако дните за аеробика ви са:
Понеделник
Сряда
Петък
на всяка аеробична тренировка дигате по 2-3 калории :wink:

Веднага след, аеробиката и сладолед да ям, немам ядове. ... и после вече работа, тва онова и тогава зала, и след залата задължителните 20-30 минути някво движение, пътека или може и пак велоаргометър нема много значение, само да не е едночасово бягане, че възтановяването е ужас после.

По преди правих точно тва дето написах горе, обаче понеже имам малко повечко време сутрин преди работа, съм си напрайл следния график за да ходя всеки ден на зала, щото за мене залата не е няква мания, просто тия 2 часа през, които съм вътре ми е кеф.

Ето кво правя в момента:
Понеделник - тренировка
Вторник - аеробика
Сряда - тренировка
Четвъртък - аеробика
Петък - тренировка
Събота - аеробика

Просто, както казах, имам малко повечко време и работата ми позволява да отида на зала сутрин, а и ако имах повече време нямаше по 2 ами по 5 часа щях да стоя в залата, не съм некой запален билдер, дето да си броя белтъци и тем подобни (да не говорим, че даже и не знам кво представляват тия ОВЕСЕНИ ЯДКИ) просто ми е готино заради хората вътре, понеже всички се познаваме :D

Тва ми е препоръката, понеже съм го пробвал и в момента го пробвам и действа!
Незнам на кое викате кардио, ама аз кардио разбирам под: бягане с тежести, ка4ване на стълби, бягане без тежести и въобще сякво бягане, което за мене е най грешното изгаряне на мазно и запазване на мускул - бягането :?

Пет Май 29, 2009 4:05 pm
Профил

Пет Май 29, 2009 4:36 pm

Аватар

Мнение 
:D Е, просто неправилно разбираш кардиото :D

Подпис
Изображение

Пет Май 29, 2009 4:36 pm
Профил

Мнение 
maria написа:
:D Е, просто неправилно разбираш кардиото :D

Що?
Жените на кое му викате кардио :?: :lol: :lol: :lol:

Пет Май 29, 2009 8:28 pm
Профил

Аватар

Мнение 
Е на това : Кардио тренировката - пътят към изгарянето на излишните мазнини + други няколко неща, които държат организма в аеробен режим. Ти казваш само бягане .....Ако щеш един танц може да е кардио, стига да знаеш как да го направиш. Така разбираме, ние жените това :wink:

Подпис
Изображение

Пет Май 29, 2009 8:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]