Виж новите мнения

Влез

Потребителско име:   Парола:   Запомни ме  

[ 3 мнения ] 
 Клек и последствие върху извадена капачка 

Клек и последствие върху извадена капачка

Мнение 
Преди 2 години капачката на левия крак се измести (навън ако има изначение).
Въпроса ми е има ли възможност при трениране на крака (особено при клека) да излезе отново
Повече от 120 кг не съм слагал, изпитвам страх и дори се чудя дали и тези килограми не са много - 1.80, 85 кг съм.
Изобщо има ли упражнения за крака, които не бива да правя ?
пс а капачката на десния крак преди много години я бях нацепил в един бордюр и имам 8 шева на нея, може ли да направя някоя бела и на нея докато правя краката :roll:

Съб Фев 27, 2010 4:13 pm
Профил

Нед Яну 09, 2011 3:27 pm

Аватар

Мнение 
има едни наколенки за тежкоатлети-ползвай ги задължително,капачката ти като се размести имаше ли скъсани връзки или само презатегнати?клякай с такава тежест,че да не усещаш напрежение в единото коляно повече от другото,ако те е страх да слагаш повече кг клякай повече пъти-20-30,смята се,че за долните краиници по-подходящи за растежа са 15-20 и нагоре повторения на серия

Нед Яну 09, 2011 3:27 pm
Профил

Аватар

Мнение 
Точно така - наколенниците или слагай бинт, но те съветвам да не прекаляваш. Хайде, да предположим че пателата се е възстановила при нацепването на бордюра, но тази от ляво щом се е изместила веднъж... или лигаментарният апарат нещо "куца" или си имал скъсана коленна връзка. Оттам преминава и важно сухожилие, което прави една нетрадиционна кривина... внимавай.

Нед Яну 09, 2011 3:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]