![]() |
|
Часовете са според зоната UTC + 2 часа |
Модератор: Fitness Team
| Страница 1 от 176 |
[ 2633 мнения ] | Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 176 Следваща |
| Принтирай | Предишна тема | Следваща тема |
|
Абе на колко мъже им се ще да са така "грозни"
|
| Съб Апр 28, 2007 5:52 am |
|
|
|
|
| Нед Апр 29, 2007 10:24 am |
|
|
браво да и коментара ми не е злобен казах го на майтап защото някой беше казал че е имал запек!
![]() My life is a curse I keep to myself |
| Нед Апр 29, 2007 10:24 am |
|
|
ФИТНЕС БГ написа: ![]() Един познат , я да видим сега някой познава ли го. Кой е и какъв е? Хахахаха тоя пич съм го виждал в един друг форум пише под името TERMINATOR Бива , бива ,браво . |
| Вто Май 01, 2007 11:18 am |
|
![]() Регистриран на: Пет Ное 10, 2006 1:59 pm Мнения: 141 |
Какъв е този мъж? Шампион ли е нещо или не?Добре трениран е явно.
|
| Вто Май 01, 2007 12:02 pm |
|
|
Регистриран на: Пет Дек 22, 2006 5:04 pm Мнения: 28 Местоположение: SOFIA |
|
| Вто Май 01, 2007 7:30 pm |
|
|
personal_trainer написа: :lol: Бе готин сори ти казах, писна ми, другите май като се бъзнат с нещо никой не обръща внимание май само аз съм черната овца! иначе да имаш хубаво тяло спор няма ... ![]() My life is a curse I keep to myself |
| Сря Май 02, 2007 10:52 am |
|
|
personal_trainer написа: :lol: Пич, ако това тяло си го направил само с натурални суплементи |
| Сря Май 02, 2007 10:54 am |
|
|
хайде де къде избегаха снимките...?
![]() My life is a curse I keep to myself |
| Сря Май 02, 2007 11:02 am |
|
|
JAKI написа: personal_trainer написа: :lol: Пич, ако това тяло си го направил само с натурални суплементи С натурални супелементи всички става много ,много по-бавно . Десет години тренирам без почти да прекъсвам , като последните 2 години влагам изключително много средства за моите финансови възможности ... На състезанието трудно може да се мине ,ако не си натурален има сериозен контрол ..Освен допинг тест има и полиграф .. |
| Сря Май 02, 2007 11:56 am |
|
|
personal_trainer написа: JAKI написа: personal_trainer написа: :lol: Пич, ако това тяло си го направил само с натурални суплементи С натурални супелементи всички става много ,много по-бавно . Десет години тренирам без почти да прекъсвам , като последните 2 години влагам изключително много средства за моите финансови възможности ... На състезанието трудно може да се мине ,ако не си натурален има сериозен контрол ..Освен допинг тест има и полиграф .. Съгласен съм с това което казваш , че с натурални суплементи става по бавно , но и аз съм привърженик на този начин на трениране. Би ли изброил какви суплементи използваш ,без фирмите ако искаш и ако не е тайна разбира се ? |
| Сря Май 02, 2007 12:24 pm |
|
|
Ползвал съм 4 месеца екдистен и той ми даде страхотен ефект ... с негова помощ качих много мускулна маса ... работи изключително добре ... сега съм на едни много скъпи продукти на една фирма ,но не зная дали е добре да им правя реклама , иначе няма проблем от моя страна да ти ги кажа ...
|
| Сря Май 02, 2007 3:26 pm |
|
|
След като нещо е качествено според мен няма нищо лошо някой да го похвали, така и други ще могат да го ползват. Лошо е само когато се прави чисто комерсиално ( т.е препарат е гаден а да го хвалиш с цел облага) Но аз съм за когато се изказват чистосърдечни похвали. Кажи им Роско.
|
| Сря Май 02, 2007 10:48 pm |
|
|
ФИТНЕС БГ написа: След като нещо е качествено според мен няма нищо лошо някой да го похвали, така и други ще могат да го ползват. Лошо е само когато се прави чисто комерсиално ( т.е препарат е гаден а да го хвалиш с цел облага) Но аз съм за когато се изказват чистосърдечни похвали. Кажи им Роско. Екдистена си набавях с препарата i- bol на термолайф ... Сега съм доволен и от ефекта на BOLT на САН ... До сега не съм усетил никакъв ефект например от прехваления трибулус терестрис независомо на коя фирма е ..Пробвал съм доста наистина без ефект ... Екдистена е признат за най - мощния натурален стимулатор на протеиновия синтез , не само от мен .Това е билката еленов корен .. |
| Чет Май 03, 2007 12:15 am |
|
|
personal_trainer написа: Ползвал съм 4 месеца екдистен и той ми даде страхотен ефект ... с негова помощ качих много мускулна маса ... работи изключително добре ... сега съм на едни много скъпи продукти на една фирма ,но не зная дали е добре да им правя реклама , иначе няма проблем от моя страна да ти ги кажа ... Екдистена ясно , кои са другите качествени скъпи продукти ? |
| Чет Май 03, 2007 10:28 am |
|
|
JAKI написа: personal_trainer написа: Ползвал съм 4 месеца екдистен и той ми даде страхотен ефект ... с негова помощ качих много мускулна маса ... работи изключително добре ... сега съм на едни много скъпи продукти на една фирма ,но не зная дали е добре да им правя реклама , иначе няма проблем от моя страна да ти ги кажа ... Екдистена ясно , кои са другите качествени скъпи продукти ? Подчертавам най-вече екдистена ,защото от него получих най -добър ефект . Първият път когато го взимах не го комбинирах с нищо ,само с креатин ..Взимах и АНИМАЛ СТАК М ,но от него не получих кой знае какъв ефект ,макар че го усетих като действие . От продуктите на SAN съм взимал endotest , но от него ми се качи предимно силата . Сега пак на SAN взимам BOLT , както вече споменах по -горе и мога да кажа ,че това е един от най-добрите продукти ,които съм ползвал . |
| Чет Май 03, 2007 10:07 pm |
|
|
Страница 1 от 176 |
[ 2633 мнения ] | Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 176 Следваща |
|
Часовете са според зоната UTC + 2 часа |