Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
МЕД.СЪВЕТ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение МЕД.СЪВЕТ 
здравейте! от половин година взимам сурватка на оптимум и креатин,глутамин,таурин. преди 4 години имах проблеми с бъбреците-изхвърлих камък,от тогава не съм имал проблеми, и периодично ходя на прегледи.преди 2 дни пак бях на преглед, кадето питах нефроложката дали е рисковано за бъбреците да взимам такива добавки. тя ми каза че нейния савет е да ги спра,понеже натоварват допълнитевно бабреците,които участвали в преработването на белтъците,както и влиаят на образуването на урината.правих си изследвания на кръвта и всичко е ОК, в смисъл че добавките не са ми повлиали на показателите,т.е. всичко е в норма, само съвета на лекарката ме притесни. интересува ме дали ако спра добавките или ако намаля приема им мога да очаквам някакви резултати от тренировките? знам че крайното решение е мое,но искам да разбера различни мнения/съвети по проблема, как да постъпя. благодаря предварително!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
единствено с креатина трябва да се внимава.взимаш го макс 2 мес. и после поне месец почиваш.с другите няма проблем

Отговорете с цитат
Мнение  
Братле ако питаш мене креатина го спираи щот е жива отрова кат се преобразува в креатинин а той винаги се преобразува. Наи добре караи на протеини и аминота и праи малки по4ивки щот и те леко тварят бъбреците

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети