Виж новите мнения

Влез

Потребителско име:   Парола:   Запомни ме  

[ 3 мнения ] 
 МЕД.СЪВЕТ 

МЕД.СЪВЕТ

Мнение 
здравейте! от половин година взимам сурватка на оптимум и креатин,глутамин,таурин. преди 4 години имах проблеми с бъбреците-изхвърлих камък,от тогава не съм имал проблеми, и периодично ходя на прегледи.преди 2 дни пак бях на преглед, кадето питах нефроложката дали е рисковано за бъбреците да взимам такива добавки. тя ми каза че нейния савет е да ги спра,понеже натоварват допълнитевно бабреците,които участвали в преработването на белтъците,както и влиаят на образуването на урината.правих си изследвания на кръвта и всичко е ОК, в смисъл че добавките не са ми повлиали на показателите,т.е. всичко е в норма, само съвета на лекарката ме притесни. интересува ме дали ако спра добавките или ако намаля приема им мога да очаквам някакви резултати от тренировките? знам че крайното решение е мое,но искам да разбера различни мнения/съвети по проблема, как да постъпя. благодаря предварително!

Чет Апр 24, 2008 11:34 am
Профил

Чет Апр 24, 2008 2:33 pm

Аватар

Мнение 
единствено с креатина трябва да се внимава.взимаш го макс 2 мес. и после поне месец почиваш.с другите няма проблем

Подпис
NO BRAIN...
NO PAIN!!!
Изображение

Чет Апр 24, 2008 2:33 pm
Профил

Мнение 
Братле ако питаш мене креатина го спираи щот е жива отрова кат се преобразува в креатинин а той винаги се преобразува. Наи добре караи на протеини и аминота и праи малки по4ивки щот и те леко тварят бъбреците

Пон Юни 30, 2008 12:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3 мнения ]