Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не е виц, ама...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Не е виц, ама... 
Не е виц, но днес го има по много вестници.

Двама младежи от Мозамбик бяха задържани, защото правили секс с коза. Те обаче рискуват не само да бъдат глобени, тъй като собственикът на козата иска да ги накара да сключат брак с животното и да получи от тях зестра, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Двамата младежи били задържани в района на селцето Мбукута в централната част на страната. Единият от двамата беше гол и държеше с ръце главата на козата, докато другият правеше секс с нея, заяви свидетел.

Местният прокурор увери, че двамата младежи ще бъдат съдени вероятно за опит за кражба, защото животното било отведено настрана. БТА

Отговорете с цитат
Мнение  
aпффффф хьхххахахахаххахахахахаххах Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing аааааааааааааа бахти хахахаха смятай хахаххаха

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Австралиец стана първият човек в света, чийто пол е обозначен в официалните му документи като "неопределен" (not specified), пише британският The Daily Telegraph.

Мей Уелби е роден като мъж в Шотландия през 1962 г., след което се премества с родителите си в Австралия.

На 28-годишна възраст той се подлага на операция за смяна на пола и се превръща в жена.

По-късно обаче прекратява приема на предписаните му хормонални препарати, тъй стига до извода, че женският пол не му подхожда.

Понастоящем Уелби не счита себе си нито за мъж, нито за жена.

Поради тази причина пожелава да легализира неопределения си статус и юридически.

В крайна сметка властите в Нови Южен Уелс му разрешават да стори това - сега в графата "пол" в документите на Уелби е записано "неопределен" (not specified).

P.S Според мен мен в графата пол може да напишаита пед.... т и всичко се решава

Мнение  
ФИТНЕС БГ прав си Laughing Laughing

Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
.

P.S Според мен мен в графата пол може да напишаита пед.... т и всичко се решава

Еми за това последното не съм съгласен.. четох я статията.. човека е явно с тежки отклонения или просто не знае какво иска.. а относно тва че е пожелал да бъде жена си е негово решение той е в правото си.. какво значи п***раст? и те са хора Smile

Мнение  
Заучените фрази са хубаво нещо.

Мнение  
Честно казано не са ми много приятни тия индивиди, ама нищо не мога да направя по въпроса.

Отговорете с цитат
Мнение нещо забавно 
http://www.vbox7.com/play:66e96d67

Отговорете с цитат
Мнение Re: нещо забавно 
2die4 написа:
http://www.vbox7.com/play:66e96d67

Hangs itself prayer Laughing Laughing prayer

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1