Виж новите мнения

Влез

Потребителско име:   Парола:   Запомни ме  

[ 4 мнения ] 
 Тае-бо и физическите ви възможности 

Тае-бо и физическите ви възможности

Аватар

Мнение 
Информация за Тае-бо
И това го пробвах, но не можах да издържа 60 минути на тренировката. Много динамично, много хубава музика беше подбрана, но..Може би защото без подготовка се включих в една група, като си въобразих, че ще се справя :lol:
Ако някой има повече информация, да каже има ли някакви етапи в тези занимания? В смисъл нещо по-леко за начало.Имам и касета за домашни занимания, но и тя е за 60 минути.

Съб Дек 08, 2007 10:10 am
Профил

Съб Дек 08, 2007 1:59 pm

Аватар

Мнение 
хаха ;) майка ходи на такова нещо .. 1 път ме взе.. да видя .. ами то там половината жени .. не равиха нищо включително и майка .. ония им показва колко да си вдигат краката.. те едно марзеливо :) пък и нз.. не ме кефи това нещо тае-бо .. :)

Съб Дек 08, 2007 1:59 pm
Профил

Аватар

Мнение 
:D Ами то в това е проблемът, че трябва да се изпълняват правилно движенията и то доста динамично, пък като те домързи :oops: Мислех си, че вместо на пътеката, ще ми е по-интересно на Тае-бо да правя нещо като кардио, ама - не. На пътеката , като се скапя, си намаля скоростта и става лесно :wink: Хората затова са измислили каланетиката- бавно и плавно.

Нед Дек 09, 2007 7:22 am
Профил

Аватар

Мнение 
Много е важно инструктора по тае бо даима подготовка от боен спорт. Така може да обърне внимание на трениращите на правилния подход при изпълнението. Имено ако ударите се изпълняват с динамиката и по методиката на боините спортове тае бо работи.

Нед Дек 09, 2007 10:17 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]