Виж новите мнения

Влез

Потребителско име:   Парола:   Запомни ме  

[ 3 мнения ] 
 Болки в рамото.... моля ви помогнете 

Болки в рамото.... моля ви помогнете

Мнение 
здравейте, от скоро ползвам този сайт и се надявам темата да ми е на правилното място във форума....
Така аз съм на 15 години и ходя на фитнес от почти 4 години ( на пръв поглед резултатите не са кой знае какви, но за мен са бих казъл отлични. когато влязох във фитнеса теглото ми беше 45кг., , ръстът ми беше 1,50 а ръката ми с обиколка 28см .... сега тежа 60 кг висок съм 1,75р ръката ми е 38см и мога да се похваля с добре уформено и чисто тяло.....) Тренирал съм без да взимам добавки а за химия да не говорим.... Но преди 20 дена получих травма в рамото и немога да дигам...... Ходих на лекар и той ме успокои че не е травма на ставата , a било точката в която се съединяват раменните мусколи..... изписа ми болко успокояващи и ДИКЛАК за мазане..... измазах ДИКЛАКА, но болката устана.... моля за мнението на спортен лекар и всеки който се е зблъсквал с това..... :roll:

Вто Яну 05, 2010 5:01 pm
Профил

Вто Яну 05, 2010 5:13 pm

Аватар

Мнение 
Болки в рамото
Рамо - травми и възстановяване
Рамо - травми и възстановяване част ІІ

Подпис
Изображение

Вто Яну 05, 2010 5:13 pm
Профил

Аватар

Мнение 
Пич, аз съм на 16 и тренирам от 4 години. Преди година си контузих китката. Цаката е почивка и никакво натоварване

Подпис
Маса се прави на маса

Вто Яну 05, 2010 5:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]