Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Болки в рамото.... моля ви помогнете
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Болки в рамото.... моля ви помогнете 
здравейте, от скоро ползвам този сайт и се надявам темата да ми е на правилното място във форума....
Така аз съм на 15 години и ходя на фитнес от почти 4 години ( на пръв поглед резултатите не са кой знае какви, но за мен са бих казъл отлични. когато влязох във фитнеса теглото ми беше 45кг., , ръстът ми беше 1,50 а ръката ми с обиколка 28см .... сега тежа 60 кг висок съм 1,75р ръката ми е 38см и мога да се похваля с добре уформено и чисто тяло.....) Тренирал съм без да взимам добавки а за химия да не говорим.... Но преди 20 дена получих травма в рамото и немога да дигам...... Ходих на лекар и той ме успокои че не е травма на ставата , a било точката в която се съединяват раменните мусколи..... изписа ми болко успокояващи и ДИКЛАК за мазане..... измазах ДИКЛАКА, но болката устана.... моля за мнението на спортен лекар и всеки който се е зблъсквал с това..... Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Болки в рамото
Рамо - травми и възстановяване
Рамо - травми и възстановяване част ІІ

Мнение  
Пич, аз съм на 16 и тренирам от 4 години. Преди година си контузих китката. Цаката е почивка и никакво натоварване

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети