Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ген за мускулните групи
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ген за мускулните групи 
Доказано ли е че трябва да си имаш ген за всяка мускулна група. За пример моите ръце станаха големи гърба ми и тои но гърдите малко са бавят и ми е интересно дали тва е от неправилна трен или просто до ген(щот един приятел след мене почна ръцете му са доста малки в сравнение с моито но гърдите му са по големи и то стабилно)?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
когато имаш добра генетика се развива добре цялото тяло а не определени мускулни групи

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Мм нз ... При мен мн добре се развиват ръцете гърба краката но гърдите не вървят и не вървят може би шото съм слаб и нема никва мас4ица там да изглеждат по напомпани Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми баща ми съшо имам слаби ръце рамена и аз така само че той е кардио маниак от 17 години (дори ми са закле) и аз съм свидетел зиме лете болен здрав той не е пропускал да бяга нито 1 ден секи ден омазва апартамента Laughing ама е клечка ! и е висок та имам слаби ръце гадно ама немога да налея и тфа е Crying or Very sad

Мнение  
Всичко варви радвам се на перфектен ген Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
90% правилни тренировки, добре стимулирана мускулна тъкан и 10% ген. Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако обърнете внимание ще забележите че хората които са широки в раменете им върват ръцете обикновенно и широчината на гърба.Хората които са тесни в раменете им върват гърдите,но обикновенно имат много развита долна част на гърдите и това прави гърдата да изглежда толкова голяма и масивна Smile Това е може би повече от 90 % от случаите поне по мой наблюдения Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети