Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Емилия Георгиева
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Емилия Георгиева 
Кв."Овча купел" 2, ул. "Обиколна", бл. N26 (на гърбa)
Лекарски кабинет, "Георгиева" ЕООД
приемни дни: Вторник и Четвъртък
тел: 0898258084, 0887097204

Не живейте с болката - има кой да ви помогне

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
тов за какво е ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Как за какво не виждаш ли какъв е профила мануална терапия. Има и статия и може да прочетеш ако те интересува.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако ви боли кръст, гръбнакът, схванал ви се вратът - при Емилия Георгиева. Лично съм видяла голяма помощ от нея. Само ми е малко далече София, иначе не бих гълтала разни хапчета срещу болки в гърба и кръста Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Преди седмица получих поредното "схващане" в кръста, страхотна болка и невъзможност за каквото и да е движение. За мен това не е нещо ново, но този път стана страшно. Ходил съм по лекари като ученик и след казармата отново, едно и също "Спирай със щангите и спорта". Сега не беше по-различно, получих четвъртата лекарска забрана за 15 години, снимки инжекции и т.н. На дали това ще ме откаже, но този път си помислих доста лоши неща...
Но... целта на този пост е да ви кажа нещо което не съм вярвал , че е възможно да се случи. Един приятел ме взе от вкъщи (защото наистина бях на легло, а и не можех да карам в това състояние) и ме закара при Емилия Георгиева . Чудо! Влязах крив като макарон и с помощ - излязах с желание да се отбия в залата да поблъскам! Вярно , лечебния масаж е болезнен, ама НЯМА ТАКОВА ОБЛЕКЧЕНИЕ! А най-интересното за мен, е това , че посочените проблемни зони се потвърдиха на другия ден на ренгена (да не бях се пържил Smile ).

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Въпросната г-жа каква е като специалист?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ортопед, мануална терапия.

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети