Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Само гайнар
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Само гайнар 
искам да питам стига ли само гейнар + горе доло правилно хранене за качване на мускулна маса

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
да

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Да! То по принцип и само правилно хранене без гейнер пак е достатъчно да качваш. А без добър харанителен режим и с гейнер и с други добавки пак няма да стане Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
това е че тъпото даскало ... прецаква сичко Evil or Very Mad

Отговорете с цитат
Мнение  
alien написа:
това е че тъпото даскало ... прецаква сичко Evil or Very Mad

и при мен е така протеиновите вафли са добро решение

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
добре а те заместват ли правилното ядене и мога ли да си пия по 2 пъти на ден гайнар и 1 път протеинова вафла да ям през някое междучасие

Отговорете с цитат
Мнение  
alien написа:
добре а те заместват ли правилното ядене и мога ли да си пия по 2 пъти на ден гайнар и 1 път протеинова вафла да ям през някое междучасие
да те са за това направени когато нямаш възможност да ядеш да изядеш една или там колкото прецениш протеинови вафли аз ти преторъчвам протеиновите вафли на explode добри са 18 лв за кутия в 1 кутия има 21 вафли

Отговорете с цитат
Мнение  
да аз ги гледах в сайта но до даскалото ми има фитнес магазин и от там 6е си земам секи ден начи казваш че тва не влияе на гейнара и да си го земам по същия начин както до сега нали

Отговорете с цитат
Мнение  
alien написа:
да аз ги гледах в сайта но до даскалото ми има фитнес магазин и от там 6е си земам секи ден начи казваш че тва не влияе на гейнара и да си го земам по същия начин както до сега нали
да

Отговорете с цитат
Мнение  
хмм неска си купих една вафла на нутрим нямаше други за 3 лв и бях супер гладен преди незнам ваобразявам ли си или наистина ми мина глада от тая вафла в магазина ми казаха че била точно да замести 1 правилно хранене и тея вафли били за такива които нямат време да се хранят правилно през сички части на деня

Отговорете с цитат
Мнение  
alien написа:
хмм неска си купих една вафла на нутрим нямаше други за 3 лв и бях супер гладен преди незнам ваобразявам ли си или наистина ми мина глада от тая вафла в магазина ми казаха че била точно да замести 1 правилно хранене и тея вафли били за такива които нямат време да се хранят правилно през сички части на деня

да така е

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми на Експлоуд хем са по-добри хем са 85 ст.

Отговорете с цитат
Мнение  
в магазина който ходя няма такива има само някви на нутрим за 3 лв ама ше потарса из магазините може да намера някви на експлод

Отговорете с цитат
Мнение  
alien написа:
в магазина който ходя няма такива има само някви на нутрим за 3 лв ама ше потарса из магазините може да намера някви на експлод
поръчаи от саита

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети