Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 7
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Само снимки или линкове към снимки.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
http://pic4.piczo.com/vikthebig/?g=45149909 я вижте са тука кво става
Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
еми вижте кфа я свърших аз в началото на лятото--->>>
ии в момента ------->>>
и ------->>>>
не съм пил абсолютно нищо и съм доволен от резултата кфо ще кажете вие Rolling Eyes Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.impulse.bg/MaPmuH_91/582106
Еми това съм аз. тренирам от година и съм качил около 15 килограма,като се смята че като тръгнах бях 176-7 и тежах 57-8 кила...а сега съм 181см и тежа 73-4кг.

Отговорете с цитат
Мнение  

Отговорете с цитат
Мнение  
http://pic4.piczo.com/vikthebig/?g=45476963 дойде ред и на основния ми период Super

гърдите са ми излезли много зле попринцип са малко по добре но трябва да си работя много по тях Smile

Мнение  
pls не се смеите

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ето една снимка от преди няколко години. По средата на основен период. В скоро време не се снимам. Мина ми тази мания. Всичко с времето си , всеки рано или късно трябва да порасне. Да же тази снимка ви я публикувам в името на доброто развитие на форума.

Последната промяна е направена от ФИТНЕС БГ на Вто Яну 08, 2008 7:08 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Отговорете с цитат
Мнение  
ето и 2 мой снимки ... тая на раката ми е малко старичка .. от 1-2 месеца .. а гърба е от преди малко .. още имам бая хлаб да ям .. ама .. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
аз ни най малко съм искал 45 ръка... а и не вярвам след много години тренировки и това (45 ръка) да стане... може да имам не подходящ размер ли как го каза незнам но все пак съм 186 висок така че не вярвам толкова висок човек ако тренира и се храни здраво да не може да направи такава ръка иначе ето ми ръката... незнам правилни ли са ми мускулите не са ли... ръката ми е малка сега е 31 сантиметра но все пак казвам че сега започвам тепарва да тренирам...

на снимката не съм излезнал добре, но това не е сайт за запознанства или за красота... иначе имам сники на който съм далеч по добре Laughing

един: роки сега видях че си писал.. благодаря за мотивацията prayer

Последната промяна е направена от metal_forever11 на Вто Ное 06, 2007 11:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
айде и аз най-после да се покажа

Отговорете с цитат
Мнение  
Ето и моите снимки.Тренирал съм 4 месеца и от този Понеделник пак ще продължавам Cool
Тези снимки са от Август :

Тези са още в първия месец на тренировка(03.2007):

Тези са от Октомври :

А тези са от месец Май:

P.S. Скоро ставам на 20 години изостанал съм малко с почването на фитнес ама к'во да се праи.Има още много да тренирам докат стана такъв какъвто искам Cool

Мнение  
Fitnes maniaka е машина.Ето и аз ще се покажа на 17 съм: http://i.data.bg/07/11/11/658361_orig.jpg
http://i.data.bg/07/11/11/658364_orig.jpg
Кажета какво мислите

Отговорете с цитат
Мнение  
ай още малко сними от мен Smile Smile -аз сам по-високото мом4е

Отговорете с цитат
Мнение  
На 16 години съм.Висок съм 185см.Тежа 75кг.Нямам време да тренирам сериозно за сега и това е една от големите ми грешки.
на тази снимка не съм се напъвал да се стягам.Просто така...лежерно Laughing

Някакви препоръки ?(освен това за повече трениране Very Happy )

Последната промяна е направена от zero на Пет Ное 16, 2007 9:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
еми ето ме лятото когато тренирах само за оформяне...ако си купа телефон 4е го изгубих 6е се снимам да ви покажа пормяната след 3 месеца с програма и сериозно взимане на кгт и гейнър добро хранене и по4ивка пълноценна(по програмите на спортинг)
не се смейте на тези плс!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 7
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети