Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Сваляне на корем, но без...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
vomaf написа:
аз от време на време ходя да ритам и ми казаха, че като бягам и след 15-20 мин. започва да ми дърпа от мускула, но ако мускула бил добре нахранен (тоест с протеинчета) нямало да дърпа. Това колко е вярно нз. ако някой има мнение нека сподели ;]

Еми щом мускула е добре подсигурен с нужните хранителни и др. вещества, ще хаби по-дълго време от тях и не би трябвало да има някаква загубва от негова страна, освен от веществата. Аз така мисля, ако има и друга алтернатива някой да я сподели Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Искам и аз да задам моя въпрос който е свързан в темата,та ако почна да бягам или вартя колело по 30-40 мин след тренировка и си продалжа да се храня както сега и тренирам пак силово и за маса с малко повторения (6-8-10)..Какъв ще бъде ефекта и ще има ли ваобще?Целта ми е леко изчистване в долната част на корема но не е много затова небих искал да губя мн мускулна маса..Или като се тренира така аздължително трябва и за мускулните групи да се прави за релеф? Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
ReLeFNIQ написа:
Искам и аз да задам моя въпрос който е свързан в темата,та ако почна да бягам или вартя колело по 30-40 мин след тренировка и си продалжа да се храня както сега и тренирам пак силово и за маса с малко повторения (6-8-10)..Какъв ще бъде ефекта и ще има ли ваобще?Целта ми е леко изчистване в долната част на корема но не е много затова небих искал да губя мн мускулна маса..Или като се тренира така аздължително трябва и за мускулните групи да се прави за релеф? Rolling Eyes

Еми виж сега, омазнените части ги премахваш с кардои и хран. режим. В това време си продължаваш упражненията за отделните мускулни групи и по този начин изчистваш и правиш там мускол и релеф.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети