Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Сваляне на корем, но без...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Сваляне на корем, но без... 
Здравейте,
искам да попитам, тъй като се омазних на корема а пък имам колелце в нас и искам да го използвам, таа въпроса ми е ако си въртя в нас да чистя ще ми се дърпа ли мускулна тъкан тъй като аз ще си ходя да тренирам за маса през това време. Мерси предварително Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Сваляне на корем, но без... 
vomaf написа:
Здравейте,
искам да попитам, тъй като се омазних на корема а пък имам колелце в нас и искам да го използвам, таа въпроса ми е ако си въртя в нас да чистя ще ми се дърпа ли мускулна тъкан тъй като аз ще си ходя да тренирам за маса през това време. Мерси предварително Smile

Ако само чистиш мазнините и ненатоварваш мускулните групи на и около корема, неочаквай да ти се виждат плочките или по-добре, по-скоро кожата ще стои отпусната, прави коремни преси, упражненията за отделните мускулни групи на корема и си въри колелото и след време, ще има резултат. Аз лично изчаквам лятото за такъв процес...

Отговорете с цитат
Мнение  
А на мускулната маса как ще се отрази това потене ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Много трудно се оказва чистенето на мазнините без да губиш мускулна маса.

Отговорете с цитат
Мнение  
Кога се топят мазнините??? Това е един вапрос който ми яде душата цял живот!!!
Мазнини се топят при отрицателен калориен разход, това ще рече че трябва да приемаш по-малко от колкото изразходваш, но не трябва да се прекалява! Пример:
Приемаш 3500 калории а изразходваш 3000 - това е режим за маса
Приемаш 3200 а изразходваш 3500 - тоа е режим за орелефяване
Границата трябва да варира около 500 - това ще рече че ако приемаш 4000 калории а изразходваш 3000 ще качваш повече подкожни мазнини, за това трябва най-много 500 разлика да има!
А и да допълня, Ниско Въглехидратната Диета (НВД) само топи мускулите, за това има един лаф: Мазнините се горят в огъня на въглехидратите!
И отговора на въпроса ти е: Неможеш да сваляш корема и да качваш маса, в противен случай нямаше топ билдърите да имат Основен период(за маса) и Състезателен период(за релеф).

Мнение  
мерси много всичко ми се изясни Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
ok burkov значи искаш да кажеш , че въглехидратите трябва да са в количеството в което съм в основен период ли ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи стигнахме до извода че не можеш да свалиш корема без да спаднат и мускулите,така ли

Отговорете с цитат
Мнение  
Може да има минимална загуба, при правилно хранене-много стриктна диета, тренировка и пресмятане на изразходваните калории, но това е непосилно за 90% от хората. А някои хора могат да свалят и с ВВД и така още повече да намалят този негативен ефект.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Всеки трябва сам за себе си да открие начина по който да постигне желания резултат и да е доволен от това.
Аз съм намерил своя:
НВД
5 пъти кардио в седмицата по 45 мин
л-карнитин
голямо количество аминокиселини

Мнение  
RockyBalboa написа:
Всеки трябва сам за себе си да открие начина по който да постигне желания резултат и да е доволен от това.
Аз съм намерил своя:
НВД
5 пъти кардио в седмицата по 45 мин
л-карнитин
голямо количество аминокиселини

Именно, за останалият режим с добавките и т.н. всеки си преценява за себе си....

Отговорете с цитат
Мнение  
Роки би ли ми казал горе долу така изгубил ли си някакво количество мускулатура и ако си изгубил горе долу колко? Wink Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Роки би ли ми казал горе долу така изгубил ли си някакво количество мускулатура и ако си изгубил горе долу колко? Wink Wink

Ами губи се при чистенето дори и при моя режим... ноо като цяло не е много при мен почти не се забелязва, пък и аз не друпам много мазно през периода на качване.

Мнение  
След 30 мин. на пътечката вече започва леко да се топи и мускулна маса

Отговорете с цитат
Мнение  
аз от време на време ходя да ритам и ми казаха, че като бягам и след 15-20 мин. започва да ми дърпа от мускула, но ако мускула бил добре нахранен (тоест с протеинчета) нямало да дърпа. Това колко е вярно нз. ако някой има мнение нека сподели ;]

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети