Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Сваляне на мазнини без загуба на мускулна маса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Сваляне на мазнини без загуба на мускулна маса 
Значи има някои нежелателни мазнини по корема които крият "плочките",както и в страни от тях.Нямам чак паласки но,бих искал да ги махна.Въпреки това вече имам форма на тялото (като големина) което ми харесва,и неискам да охурбявам.Та въпроса ми е има ли начин да се свалят точно тези мазнини без да се губи формата на другата част от тялото,и какви упражнения и диети ми предлагате?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
с риск да се изкажа неподготвен

кардио 3 пъти е седмицата
лкарнитин
Ниско Въглехидратна Диета НВД Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
А кардио е?Тренировка ли?
И кои са храните съдържащи въглехидрати,освен хляба.
Другия ми въпрос е може ли преди тренировка да се взима Л-карнитин,а след тренировка протеин?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
А кардио е?Тренировка ли?
И кои са храните съдържащи въглехидрати,освен хляба.
Другия ми въпрос е може ли преди тренировка да се взима Л-карнитин,а след тренировка протеин?

кардио - упражненията свързани с движение общо казано, колело, пътечка, други подобни уреди и т.н. Виж в сайта за тези упражнения по-подробно. Както казаха по-горе трябва да правиш такива упражнения по няколко пъти в седмицата. Щом си започнал да приемаш добавки, задължително преди и след си ги вземат пак, за да може мускула да си използва нужните в тренировката и след това да го въстановиш.

Отговорете с цитат
Мнение  
A статията за 5х5 протеинова диета,при която се приемат пет пъти на ден по30 грама протеин (и никаква друга храна) добра ли е за целта ми.Защото според мен мускулите ще са сити,а мазнините ще падат.А можеби трябва да се увиличи дозата на протеин?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
A статията за 5х5 протеинова диета,при която се приемат пет пъти на ден по30 грама протеин (и никаква друга храна) добра ли е за целта ми.Защото според мен мускулите ще са сити,а мазнините ще падат.А можеби трябва да се увиличи дозата на протеин?

Само за корема кардиото и упражненията за него ти вършат идеална работа, като добавка към това може да включиш и амино кисилини.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети