Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Сваляне на малко килограми при наличието на изкълчен крак :P
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Сваляне на малко килограми при наличието на изкълчен крак :P 
Здравейте Smile Имам малко проблемче Rolling Eyes Имам да сваля 5 килограма,обаче преди седмица си изкълчих крак и не мога много да тренирам!И сега даже качих 1-2 килограма заради обездвижването!Моля препоръчайте ми безвредна добавка,с която мога да свалям и отслабвам,без да се натоварвам много,понеже поне още 2- 3 седмици няма да се движа особено активно!Нека не съдържа Гуарана и подобни съставки!Благодаря ви предварително Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
в този случай просто ще контролираш какво ще ядеш. гуарана-това в същност е кофеин за енергия и подпомагане за изчистване. л-карнитин чиста работа,на експлоуде много добър като качество. пий до две три чаши зелен чай,не този който в аптеките,а нормален за пиене всекидневно,задвижва метаболизъм и много полезен като цяло. има и хубави комплексни витамини и минерали.

Мнение малки но упорити 
но и за малките кг се иска време,за една две седмици не става. а и те са най трудни за сваляне,аз го наричам по точно,изчистване на малки излишества. Smile

Мнение  
въглехидратни блокери

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Без кардио свалянето е много труден процес,а без движение е трудно и да не качваш.Имам в предвид че докато неможеш да се движиш пълноценно е добре да я караш на ниско въглехидратна диета,поне да запазиш сегашните си килограми,а след като се възтановиш може да започнеш с сваляне.Погледни в раздела за храни за отслабване какво е добре да приемаш.И не купуваи още сега л-карнитини или фет бърнари,защото те не диестват от самосебе си,а искат много движение.
P.S. а и можеш да си изкараш перфектно лято и с 5 килограма отгоре. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ви много Smile Поздрави на всички Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си