Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Секса...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Секса... 
искам да попитам секса вреди ли на хора като нас който ходим на фитнес , и по-често ли е добре да се прави или по-рядко Question Question Question незнам дали уцелих раздела моля медераторите да ме извинят Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Колкото по често го правиш,толкова повече освобождаваш производството на тестостерон-така ,че е.и здраво стига да можеш и не задавай глупави въпроси.Тези който се занимаваме сериозно с фитнес трябва сериозно да сме информирани,особено по въпросите за тестостерона,тъй като той е особенно важен за нашия спорт.

Отговорете с цитат
Мнение  
Sporting_ какво имаш предвид под вреди ли? Ако си професионалист - да вреди, поради липсата на тестостерон в последствие. Аз лично се занимавам с фитнес за удоволствие и съм на мнението, че колкото повече секс - толкова по-добре. Всеки си решава за себе си

Отговорете с цитат
Мнение  
Грозде, кортизол и секс

Отговорете с цитат
Мнение  
Секса не е спорт !

Отговорете с цитат
Мнение  
bgtrener написа:
Секса не е спорт !
Laughing Laughing Laughing Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
да прав си секса не е спорт.Той е удоволствие

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети