Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Сирене вместо извара
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Сирене вместо извара 
Искам да попитам дали може вечер 1 час реди лягане да хапна 100 гр сирене вместо извара.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
може,що да не може Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аха щото сега отслабвам и имам около 1 кг - 2 сирене в хладилника Laughing Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами щом отслабваш бих ти препоръчал все пак изварата. Много е солено това сирене а и има доста мазнина в него Wink Не става въпрос за някаква фрапантна разлика просто да го имаш в предвид Wink

Мнение сиренето не става 
определено е извара,сирене и кашкавал много мазни и солени. Very Happy

Мнение  
Аз не мисля че това че са солени има толкова значение колкото това че са мазни! Иначе най-добре е да си ядеш изварата, може и малко сиренце.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Солта също влияе,защото задържа вода

f13rce написа:

И като задържа? От неядене на солено не се отслабва моля ти се, водата не е калорична и лесно минава през организма. При прекалено много сол най-много да се разболееш от нещо- някъв дисбаланс, но не и да напълнееш.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение солта и захарта еднаково вредни. 
напротив прекалено посолените неща,а това са най много сиренето,кашкавал,салами и други полуфабрикати.
както от захарта се пълнее,така и от солта.

Мнение  
jkklouna написа:
f13rce написа:

И като задържа? От неядене на солено не се отслабва моля ти се, водата не е калорична и лесно минава през организма. При прекалено много сол най-много да се разболееш от нещо- някъв дисбаланс, но не и да напълнееш.

Цитат:
свръх консумацията на готварска сол(NaCl) води до увеличена жажда и задържане на вода в клетките, a това от своя страна води до отоци и повишено кръвно налягане. Има доказателства, че физическите упражнения с интензивност предизвикваща потене в продължение на час, увеличават желанието на спортувалите да консумират повече сол до 12 часа след тренировка със средно 50% завишение. Този феномен се отдава на загубата на сол по време на потенето. По-нови изследвания подсказват връзка между знанието, че се приема сол и метаболитната реакция на тялото.

Препорачителната доза е 5 гр/ден

тия 5гр на ден си ги добавяш от храните, така че по-добре извара.
Добре е преди да консумираш сиренето да го изкиснехш хубаво във вода студен (1-2 часа) и после става много по добро!

Отговорете с цитат
Мнение  
Изварата е великолепна преди лягане почти като казеина!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
MontefuckeR написа:
Добре е преди да консумираш сиренето да го изкиснехш хубаво във вода студен (1-2 часа) и после става много по добро!

аз го изкисвах и в мляко прясно,става супер,така го държа в мляко в кутийка направо в хладилника.

Мнение  
FLORINA написа:
MontefuckeR написа:

аз го изкисвах и в мляко прясно,става супер,така го държа в мляко в кутийка направо в хладилника.

Ами не съм пробвал в мляко.Но според мен ако го искаш по безсолно е най-добре във вода.

Отговорете с цитат
Мнение  
аз го чух от един човек и така пробвах,хареса ми. може да си направи саламура кисело мляко разредено с вода и пак в кутийка при сиренето. става по вкусно. Very Happy

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети