Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Скачане на ВЪЖЕ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Скачане на ВЪЖЕ 
Искам да попитам един въпрос които ме мъчи и немога да намеря отговор : Всеки ден скачам на въже по около 700 800 скока и да попитам калории ли се изгарят при това щото се потя обилно и ако може нещо да ми препоръчате за ядене пр този сезон на лято съм на НВД няма какво да му мисля Cool БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Скачане на ВЪЖЕ 
Rabbit написа:
Искам да попитам един въпрос които ме мъчи и немога да намеря отговор : Всеки ден скачам на въже по около 700 800 скока и да попитам калории ли се изгарят при това щото се потя обилно и ако може нещо да ми препоръчате за ядене пр този сезон на лято съм на НВД няма какво да му мисля Cool БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Very Happy

Скачането на въже е много полезно упражнение, което не съм усвоил въобще Razz Ем ида изгаряш калорий, то е от вида на кардио упражненията. Заложи на зеленчуци, плодове, повече течносни и разни такива Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Може да си скачам без важе щото нямам а не ми се занимава да си копувам Very Happy Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
ае друго си е с въже но се притеснявам за мускулите си ;[ не че са много но се пак да не ги загубя мисля да пробвам тази саморъчно направена програма :

Понеделник
въже-700-1000
корем-200-300
бицепс-5х12
лицеви опори (гърди)-5х10

Вторник
Въже-700-1000
бицепс-5х12

Сряда
Въже-700-1000
корем-200-300

Четвъртък
Въже-700-1000
бицепс-5х12

Петък
въже-700-1000
корем-200-300
бицепс-5х12

Събота
Въже-700-1000

Неделя
почивка

Незнам каква е добре ли ще ми въздеиства и тая ми е 1вата програма,мисля да спазвам НВД и неделя да се зареждам с въглехидрати а през останалите дни НВД как мислите ? Embarassed Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Rabbit написа:
ае друго си е с въже но се притеснявам за мускулите си ;[ не че са много но се пак да не ги загубя мисля да пробвам тази саморъчно направена програма :

Понеделник
въже-700-1000
корем-200-300
бицепс-5х12

Вторник
Въже-700-1000
бицепс-5х12

Сряда
Въже-700-1000
корем-200-300

Четвъртък
Въже-700-1000
бицепс-5х12

Петък
въже-700-1000
корем-200-300
бицепс-5х12

Събота
Въже-700-1000

Неделя
почивка

Незнам каква е добре ли ще ми въздеиства и тая ми е 1вата програма,мисля да спазвам НВД и неделя да се зареждам с въглехидрати а през останалите дни НВД как мислите ? Embarassed Embarassed

Ами за останалите мускулу упражненията? Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Просто за тях нямам възможност когато ходех на фитнес си ги правех но сега незнам за крака ще карам колело около по 10-20 км на ден но за гръб незнам Crying or Very sad но иначе като за 1ва програма добре ли е Embarassed a за трицепс кофички и мога да бутна малко с дъмбела

Отговорете с цитат
Мнение  
Rabbit написа:
Просто за тях нямам възможност когато ходех на фитнес си ги правех но сега незнам за крака ще карам колело около по 10-20 км на ден но за гръб незнам Crying or Very sad но иначе като за 1ва програма добре ли е Embarassed a за трицепс кофички и мога да бутна малко с дъмбела

Това е типична програма за отслабване, стягане. Прекалил си с с повечето упражнения, тези мускули няма да има за кога да си отпочинат. Съветвамте да си избереш друга програма от форума.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами да целта ми е такава премахване на мазнините и стягане но наистина че сам попрекалил да не казвам по голяма дума но за въжето мисля че е ако е 4 пъти седмично ще е добре Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
За въжето не гледайте колко са скоковете! Аз например мога да направя 1000 скока за 5 мин някой може да ги прави 10 гледайте времето! Скачането на въже е най ефикасно за изгаряне на мазнини но при неправилно хранене и добавки ще свалите и много мускул!

Мнение  
Ами мисля с НВД да го пробвам важе,колело малко бицепс корем и лицеви

Отговорете с цитат
Мнение  
Rabbit написа:
Ами мисля с НВД да го пробвам важе,колело малко бицепс корем и лицеви

Всичко трябва да е в определени пропорций, прекалиш ли няма да имаш желаният ефект, правиш ли ги по-малко или отгоре, отгоре пак няма да имаш желаният ефект, а в комбиниране с добавки и хран. режим можеш и да си навредиш. УСПЕХ! Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря на всички Very Happy

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети