Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
След цикъл с Омнадрен Терапия и запазване на килограмите
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
straha написа:
супер си информиран а приемането на трибестан как деиства? Wink

Добър продукт , но не оправдава средствата , може да се ползва като добавка , но след цикъл има мн по-ефтини заместитили и по -ефикасни , спорет мен предназначението му е точно като хранителна добавка , а не е за слет цикъл

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
Добър продукт , но не оправдава средствата , може да се ползва като добавка , но след цикъл има мн по-ефтини заместитили и по -ефикасни , спорет мен предназначението му е точно като хранителна добавка , а не е за слет цикъл

Определено като добавка в стак с DHEA и Екдистерон действа умопомрачаващо. Wink

Мнение  
max_paine написа:
Цитат:

max_paine може ли DHEA и трибестан примирно да се приемат без да си правил цикал и ще има ли резултат Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
max_paine написа:
Цитат:

max_paine може ли DHEA и трибестан примирно да се приемат без да си правил цикал и ще има ли резултат Question

Могат разбирасе , аз не съм привъжаник на дхеата , защото нз каде бях чел , че потиска производството на собствен тестостерон (вреди като стероидите)

Отговорете с цитат
Мнение  
dhea определено не подтиска собственото производство на тестостерон но не го и увеличава при по - младите . Доста силен антистресов хормон е и блокира кортизола. Wink

Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети