|
Страница 2 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
TrOfi
Модератор
|
straha написа:супер си информиран а приемането на трибестан как деиства? 
Добър продукт , но не оправдава средствата , може да се ползва като добавка , но след цикъл има мн по-ефтини заместитили и по -ефикасни , спорет мен предназначението му е точно като хранителна добавка , а не е за слет цикъл
|
| Пет Май 16, 2008 8:20 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Цитат:Добър продукт , но не оправдава средствата , може да се ползва като добавка , но след цикъл има мн по-ефтини заместитили и по -ефикасни , спорет мен предназначението му е точно като хранителна добавка , а не е за слет цикъл
Определено като добавка в стак с DHEA и Екдистерон действа умопомрачаващо.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пет Май 16, 2008 8:28 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
max_paine написа:Цитат:Добър продукт , но не оправдава средствата , може да се ползва като добавка , но след цикъл има мн по-ефтини заместитили и по -ефикасни , спорет мен предназначението му е точно като хранителна добавка , а не е за слет цикъл
max_paine може ли DHEA и трибестан примирно да се приемат без да си правил цикал и ще има ли резултат
|
| Пет Май 16, 2008 11:43 am |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
aGGeSSive` написа:max_paine написа:Цитат:Добър продукт , но не оправдава средствата , може да се ползва като добавка , но след цикъл има мн по-ефтини заместитили и по -ефикасни , спорет мен предназначението му е точно като хранителна добавка , а не е за слет цикъл
max_paine може ли DHEA и трибестан примирно да се приемат без да си правил цикал и ще има ли резултат 
Могат разбирасе , аз не съм привъжаник на дхеата , защото нз каде бях чел , че потиска производството на собствен тестостерон (вреди като стероидите)
|
| Пет Май 16, 2008 2:32 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
dhea определено не подтиска собственото производство на тестостерон но не го и увеличава при по - младите . Доста силен антистресов хормон е и блокира кортизола.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пет Май 16, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 2:02 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|