Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
След цикъл с Омнадрен Терапия и запазване на килограмите
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение След цикъл с Омнадрен Терапия и запазване на килограмите 
значи парво здравеите , а по темата сварших цикал с омнадрен които е чел др теми знае които не пак го казвам пия кленбутерил и нолвадех + прегнил от 1500 единици на 5 дена . това е терапията а за запазване на резултатите а те са 8 килограма сам взел Сурватачен протеин , Декстроза , Аминокиселини и няква формула която садържа креатин , Л -глутамин и таурин Формулата се казва NITROX THERAPY на Biotech USA e продукта и се взема 30 мин преди тренировка 20 грама само 1 път на ден ... добре ли е това което правя трябва ли да добавя нешто друго истарвал ли сам нешто .. чакам коментари и критики мерси предварително ..

Отговорете с цитат
Мнение Re: След Цикал с Омнадрен Терапия и запазване на килограмите 
след като свършеш с прегнила започни терапия с кломифен цитрат + трибестан

не е ли много терапията при положение че сам си бил само омнадрен ?

закакво му е кломифен кат си бие прегнил?-2те са вземат с една и съща цел да възтонови собственото производство,такаче кломифен не ти трябва,ако имаш пари си вземи трибестан другото е добре като продукти,леко намали тренировката!

hahaha ти ме разби..за какво му било кломифена !!!!!!!!!!! ти маи си доста назад с нещата ? няма да ти обеснявам нещата на готова ,а седни и чети !!!!!!!!!!!! и недеи дава съвети на хората като не разбираш !

http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=print&sid=254 няма ко да ме научиш приател тез сам ги вземал и съм ги чел преди мн години. да дават мнениа хора без опит е опасно даже за здравето на питащиа.кломида няма да повтарям за ко е е мн по слаб от прегнила.за трибестана съм съгласен тои е за накрая. Cool даже трябва да се предложи тука хора без 5 цикъла върху себеси акъл да не дават! Exclamation

Мнение  
6-oxo на ergopharma+vitrix на nutrex+Animal M-stack на Universal и друго не ти трябва

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ЧЕТИ И НЕДЕИ ДАВА ПОВЕЧЕ АКЪЛ !!!!!!
СПИРАМ ДА ПИША ПО ТАЗИ ВЪПРОС !!!!
НЕКА ХОРАТА САМИ СИ НАПРАВЯТ ИЗВОДА !!!!!!!!

Тъй като стероидите подтискат собственото производство на тестостерон нека започнем с Прегнил.Той е така да се каже дубликат на Лутеинизиращият хормон,затова е толквоа важен за нашата терапия.Започваме с инжектирането на една ампула прегнил от 5000 единици за да стресираме организма с голяма доза.Но той не може сам да върне цялото производство на собствен тестостерон,защото след него започва нов катаболен процес.Затова след 3 дена инжектираме отново Прегнил,но от 1500 единици.след последната инжекция започваме терапията с Клостилбегит,чиято основна съставка е Кломифен цитрат.Започваме от 100мг на ден,тоест 2 хапчета,в продължение на 5 дни,за да довършим това,което прегнила не е направил,а именно да стабилизираме производството на тестостерон за дълго време.След тези 5 дни приема намалява до 50мг дневно,в продължение на 10 дена,за да може организма да свикне

НЕ МЕ КАРАИ ДА ТИ ИЗВАДЯ ПОНЕ 10 РАЗЛИЧНИ СТАТИИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ЧУЖДИ САЙТОВЕ КЪДЕТО ГО ПИШЕ ТОВА
И СА ГО ПИСАЛИ ХОРА С ОПИТ НЕ САМО В КУЛТУРИЗМА АМИ И В МЕДИЦИНАТА
продалжавай да четеш братле,защото си доста назад с м`тряла

Мнение  
да чета неспирам да експериментирам също,вземал съм и съм решил че от него ползата е минимална,правил съм си изследваниа повреме и след края на цикъл и месец след него ако ги намеря резултатите щи ги метна тука,щото ако говорим ко трябва то наи хубо да си биат всички разтежен хормон,за тоя цикъл дето е направил младежа друго не му трябва! имам над 10 цикъла зад гърба си че и повече-не ги броя вече и ми писнало от "професори" дето само четат.а наи -важното е че здравето ми е перфектно-спермата също!

Мнение  
не забравяй обаче ,че всеки индивид е различен ! на тебе може и нищо да ти е нямало,но на друг може и да му има..все пак говорим за таша**** ,не е шега работа..но както и да е..няма смисъл да се лаем като деца тука.(поне аз не виждам смисъл )

Мнение  
дроба и ташунките трябва се пазят! Wink

Мнение  
Да се включа в спора с излизането:
'"Както казва американският лекар д-р Мауро Ди Паскуале в книгата си „Употребата на лекарствени средства в аматьорския спорт”: Атлетите използват Прегнил за смекчаване на негативните последици,които се появяват след спирането на приема на стероиди, приемани дълго време. Тези атлети смятат, че употребата на Прегнил може да им помогне по-бързо да възстановят собственото производство на Тесто в тестисите и да го доведе пак до нормалното ниво. Но това мнение е все пак погрешно! Въпреки, че Прегнила стимулира производството на собствен Тесто, той не въздейства на рефлекторната дъга „Хипоталамус-Хипофиза-Тестиси” и не води до нейното възстановяване! След прием на стероиди Хипоталамуса и Хипофизата се намират в подтиснато състояние и продължават да бъдат в това състояние и след приема на Прегнил, защото получния собствен Тесто вследствие на вкарания отвън Прегнила (тоест лъже-лутеинизиращ хормон ЛХ) подтиска производството на собствения ЛХ!!! И така веднага след спирането на приема на Прегнил атета е принуден пак да мине през катаболната фаза. Приема на Прегнил просто само отсрочва настъпването й! Затова опитните атлети често комбинират и приемат Клостилбегит или Кленбутерол веднага след терапията с Прегнил или пък веднага започват нов ААС-цикъл!”

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
супер си информиран а приемането на трибестан как деиства? Wink

Мнение  
земам аз ся прегнила сичко ок ама маи качвам килограми пак сам спрялл цикала .. дали не е от добавките а и клена го пия на пирамида 1 седмица 2 хапа ся сам 1 седмица 4 хапа после 1 седмица 6 хапа и после како ? Smile

Мнение  
Ти кой знае как се свиниш Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети