Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Смяна на упражненията
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Смяна на упражненията 
искам да питам хубаво ли е да се разнообразяват упражненията,защото аз за 2 месеца на всяка мускулна група правя едни и същи ето ми я и програмата (така ми каза фитнес инструктора)
гърди-лег и полълег с щангата,флайс и кофички сичко по 3 серии 8-9 повторения
гръб-на скрипеца пред гарди,набиранки и на някви други две мащини по 3 серии по 8-9 повторения
рамо-раменни преси и още дже упражнения за средно и задно рамо дето не им знам името и трапец правя сичко по 3 серии 8-9 повторения,а също искам да питам достатъчни ли са 3 упражнения за рамо
ръце-чукове,скотово с крив лост,и концентрично сгръване за трицепс на горе скрипец правя расгъване,с една гира зад врата с двете ръце и кофички от онея другите не на успоредка Very Happyаа оделните мускулни групи ги тренирам в различни за 4 дена ми е програмата крака не правя щото тренирам футбол и целта ми е да качвам мм

Отговорете с цитат
Мнение  
да хубаво е да сменяш упражненията защото мускула свеква към и няма ефект и пави крака нищо че тренираш футбол

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
дайте няква препоръка кои ъпражнения да сменя кои да добавя .. Smile ии искам да питам достатъчни ли са упражненията за рамо ?

Мнение  
според мен си направи 2 програми и ги сменяи през 2 седмици в саита има много програми и упражния те си прецени кое ще има по голям ефект

Отговорете с цитат
Мнение  
да обаче фитнес инструктора вика че не трябвало да се сменят упражнениятана 2 месеца в другя фитнес дето ходех там фитнес инструктора ми казваше като тебе и аз така мисля че е правилно ... но нз точно какви упражнения да ми включва другата програма дето казваш ти да ги сменям през 2 седмици да не се саберат например на 1 мускулна група уражнения които са главно за една част от мускула например правя рамо и правя по 3 упражнения и 2 от които са ми за предно рамо да кажем

Мнение  
alien написа:
да обаче фитнес инструктора вика че не трябвало да се сменят упражнениятана 2 месеца в другя фитнес дето ходех там фитнес инструктора ми казваше като тебе и аз така мисля че е правилно ... но нз точно какви упражнения да ми включва другата програма дето казваш ти да ги сменям през 2 седмици да не се саберат например на 1 мускулна група уражнения които са главно за една част от мускула например правя рамо и правя по 3 упражнения и 2 от които са ми за предно рамо да кажем

Има много разбирачи в днешно време Wink Виж си упражненията за всеки ден, тези които ги нямаш от новата програма ги добавяш, а тези които ги имаш ги махаш и така.

Казано накратно, за да ме разбереш, че а съм си неразбрана личност по принцип. Вземаш една програма от сайта, гледаш упражненията и тези, които не си ги правил ги правиш.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети