Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Спешно трябва да отслабна с 4 килограма за 1 месец!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Спешно трябва да отслабна с 4 килограма за 1 месец! 
Здравейте.Тренирам карате,на 14 години съм, и съм 64 килограма.Трябва да играя на категория -60 килограма,демек трябва да сваля килограмите до 60.Днес е 27 август,а трябва да ги сваля до октомври месец.За тази цел тичам понеделник,вторник,сряда,четвъртък и петък сутрин от 7 до 7:30 часа,не пия много вода,не ям много,хода 2 пъти в седмицата на фитнес и там тичам на пътеката,карам на колелото и права коремни преси.Ще ми помогне ли това да сваля килограмите???Моля ви дайте ми предложения как да ги сваля Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Вода трябва да пиеш и то по много- поне 3 литра на ден..
Спри сладкото и яж черен хляб вместо бял и с тези тренировки ще ги свалиш..
Не са много килограми- имаш време...
Успех! Very Happy

Мнение  
Един месец е достатъчно време, за да напрваиш чудеса с килограмите Smile

В Четвъртък бях във фитнес залата и бях 66 килограма. Вчера (понеже ходя през ден) като се измерих отново на същия кантар в залата показвах вече 64. Т.е. за 2 дена - 2 килограма. (Не съм от културистите, аз тренирам карате и не трупам мускулна маса).

Как стана ли? Умерено хранене. Здравословно преди всичко (говоря ти за риба, пловодве, пилешки гърди и аз понеже не ям шоколадови глупости, го замествам с МНОГО мед). Като включих към храненето и тичане по 1 час на ден - резултата ти го написах по-горе Smile Разбира се зависи много от МЕТАБОЛИЗМА на човека. Не отричам, че поемам и по 2 литра вода на ден.

Но не спирай нито храната, нито спорта Smile Двете в комплект вършат чудеса Cool

Мнение  
L-carnitin, Фет бърнер и ако искаш много по барзо и кленбутерол

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети